Kredi Hipotekare deri në 30 vjet
Kredi Hipotekare deri në 30 vjet
Ski nevojë të mendosh nëse kësti i kredisë do të rritet sepse me Bankën Ekonomike në
5 VITET E PARA DO TË KENI INTERES FIKS!

Ri-financo kredinë tënde me norma atraktive të interesit në Bankën Ekonomike, bleni banesë, shtëpi apo tokë me normë atraktive të interesit deri në 30 vjet!

Jeto qetë e plot siguri sepse e ardhmja është siç dëshiron ti!

Nga kampanja ju përfitoni:

•    5 vitet e para interes fiks
•    Maturiteti i kredisë deri në 30 vjet
•    Pa Garantues
•    Norma atraktive të interesit
•    Oferta vlen edhe për bashkatdhetarët tanë
•    Minimum pjesëmarrje në financim 10 % për klientët rezident
•    Minimum pjesëmarrjen në financim 20 % për klientët jo-rezident


Kampanja vlen për të gjithë klientët të cilët aktivizojnë shërbimet e mëposhtme:

•    E-banking
•    Sms Shërbimet
•    Mbitërheqje
•    Kredit Kartelë
•    Pako 3
•    Sigurimi i pronës


Apliko online : https://bit.ly/3FMMwR9


*Të gjithë personat individ të cilët marrin paga nëpërmjet sistemit bankar në Kosovë mund të aplikojnë për këtë kampanjë, konkretisht klientët që marrin paga nga buxheti i Kosovës dhe nga Institucionet/Kompanitë publike, si dhe klientët të cilët marrin paga nga Institucionet/kompanitë private- klientë VIP

*Ri-financimi vlen për klientët e rinj!
 
Për më shumë informata, vizitoni degën më të afërt, apo na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve 038 500 500 & 049 733 322, apo email adresës: [email protected].
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!
17.11.2023 | 02:06
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!Banka Ekonomike është e lumtur të prezantojë Kampanjën e re të
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore
16.11.2023 | 04:36
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore (FKGK),
Banka Ekonomike rialokon degën e Fushë Kosovës
Banka Ekonomike rialokon degën e Fushë Kosovës
31.10.2023 | 03:51
Banka Ekonomike rialokon degën e Fushë Kosovës Në përshtatje me strategjinë tonë për të avancuar
Njoftim për klient
Njoftim për klient
13.10.2023 | 02:10
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se me datën 14 Tetor 2023 (ditë e shtune), të