Afatizo dhe fito Banesë në Prishtinë!
Afatizo dhe fito Banesë në Prishtinë!


Afatizo deri në 2 vjet dhe përfito normë efektive të interesit deri në 2%, vlera minimale e afatizimit 5,000 EUR.

 

 Bëhu pjesë e lojës së madhe shpërblyese dhe fito:

  •   1 x Banesë në Prishtinë
  •     3 x Iphone 14
  •    3 x Laptop
  •    3 x TV Smart

 Për çdo afatizim në vlerë prej 5000 EUR, ju do të përfitoni një kupon për lojë shpërblyese.

Nëpërmjet depozitave me afat ju përfitoni transparencë, siguri, fitim dhe fleksibilitet në planet tuaja të kursimit.

Për më shumë informata na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve ️ 038 500 500 & 📲 049 733 322, na shkruani në [email protected] apo vizitoni degën tonë më të afërt për ju!
 

Oferta vlen deri me datë 28 Dhjetor 2023.

Përzgjedhja e fituesve do të bëhet me datë 29 Dhjetor 2023.

Banka Ekonomike
Mendon për ty!

List of videos
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!
17.11.2023 | 02:06
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!Banka Ekonomike është e lumtur të prezantojë Kampanjën e re të
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore
16.11.2023 | 04:36
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore (FKGK),
Banka Ekonomike rialokon degën e Fushë Kosovës
Banka Ekonomike rialokon degën e Fushë Kosovës
31.10.2023 | 03:51
Banka Ekonomike rialokon degën e Fushë Kosovës Në përshtatje me strategjinë tonë për të avancuar
Njoftim për klient
Njoftim për klient
13.10.2023 | 02:10
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se me datën 14 Tetor 2023 (ditë e shtune), të