Kredi për sigurinë e veturës
Kredi për sigurinë e veturës
Me hapjen e llogarisë në Bankën Ekonomike, për të gjitha veturat që regjistrohen dhe sigurohen nga Agjentët e KS Sigurisë, shpenzimet e regjistrimit dhe sigurimit kasko mund ti paguani deri në 12 këste.

Regjistrimi i veturës dhe Sigurimi Kasko brenda një ore!

Ju do të përfitoni:

•    Normë atraktive të interesit
•    Pa bashkëhuamarrës
•    Pa garantues
•    Shuma e kredisë deri në 999 Eur
•    Maturiteti i kredisë deri në 12 muaj
•    Nuk kërkohen dokumente shtesë përveç dokumenteve të veturës

Produkti vlen për të gjithë klientët që:

•    Hapin ose kanë një llogari në Bankën Ekonomike
•    Regjistrojnë veturën në KS Siguria
•    Sigurimin Kasko në KS Siguria
•    Vetura duhet të jetë në emër të klientit

Për më shumë informata, vizitoni degën më të afërt, apo na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve 038 500 500 & 049 733 322, apo email adresës: [email protected]

Për sugjerime dhe ankesa ju lutem na shkruani në [email protected]

Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Kredi për Investime në Pajisje Efiçiente për Ngrohje për Biznese
Kredi për Investime në Pajisje Efiçiente për Ngrohje për Biznese
25.01.2024 | 10:17
SUBVENCION PËR PAJISJE EFIÇIENTE PËR NGROHJE PËR NDËRMARRJET MIKRO, TË VOGLA DHE TË MESMEMerr kredi
Njoftim për llogari bazike për Kategorinë e cenueshme
Njoftim për llogari bazike për Kategorinë e cenueshme
29.12.2023 | 03:37
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 01 Janar 2024 (bazuar në
Të nderuar klientë të Bankës Ekonomike
Të nderuar klientë të Bankës Ekonomike
29.12.2023 | 03:01
Të nderuar klientë të Bankës Ekonomike,Me kënaqësi të veçantë dëshirojmë të ndajmë lajmin e
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!
17.11.2023 | 02:06
Blej dhe Fito për festat e fundvitit!Banka Ekonomike është e lumtur të prezantojë Kampanjën e re të