Banka Ekonomike me lokacion të ri në Ferizaj
Banka Ekonomike me lokacion të ri në Ferizaj
 

 

Banka Ekonomike me lokacion të ri në Ferizaj

 

Banka Ekonomike ka kënaqësinë të njoftojë të gjithë klientët për rialokimin e Degës Ferizaj në një lokacion të ri, Rr. Vëllezërit Gërvalla nr. 1, duke ofruar një ambient të ri në përputhje me imazhin e ri të Bankës Ekonomike.

Me hapjen e kësaj dege Banka Ekonomike rikonfirmon angazhimin në rrugëtimin e saj drejt modernizimit të infrastrukturës të rrjetit të degëve, për të qenë në hap me zhvillimet e fundit në ofrimin e shërbimeve më cilësore për klientët e saj.

Unë nuk kam asnjë dyshim se angazhimi për Kosovën nga Banka Ekonomike do të bëhet më i fortë dhe do të vazhdojë edhe në të ardhmen, pasi Banka Ekonomike zhvillon një biznes të shpërblimit në Kosove dhe jep një kontribut domethënës në zhvillimin e sektorit financiar efikas dhe të qëndrueshëm. Përfitimet e këtij investimi për qytetaret dhe bizneset e Ferizajt dhe vendeve përreth do të realizohen vetëm kur klientët marrin standardin dhe cilësinë e shërbimit për të cilin ata kanë të drejtë. Gjithashtu, duke pas parasysh zhvillimin e tregut bankar drejt digjitalizimit të ofrimit të shërbimeve, në qytetin e Ferizajt banka jonë ka krijuar hapësirën vetshërbyese 24/7 me qëllim të qasjes sa më të lehtë në kryerjen e shërbimeve në çdo kohë nga ana e klientëve”, tha Arijan Haxhibeqiri, ZV Kryeshef Ekzekutiv.

 
List of videos
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
30.03.2020 | 09:03
NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORETë nderuar klientë,Dëshirojmë të ju
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
28.03.2020 | 05:33
ORARII RI I PUNËS SË DEGËVE⏰ (9:00 – 14:00)Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se në kuadër
NJOFTIM PËR NËNDEGËN KLINË DHE VITI
NJOFTIM PËR NËNDEGËN KLINË DHE VITI
25.03.2020 | 08:11
Të nderuar klientë, Duke ju referuar masave shtesë të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës, me qëllim të
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVE
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVE
24.03.2020 | 10:04
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVENë vijim të masave të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës për