Banka Ekonomike me lokacion të ri në Kaçanik
Banka Ekonomike me lokacion të ri në Kaçanik

 
 

Banka Ekonomike me lokacion të ri në Kaçanik

Banka Ekonomike ka kënaqësinë të njoftojë të gjithë klientët për rialokimin e Degës Kaçanik në një lokacion të ri “Bulevardi Ismajl Raka Nr. 48” si pjesë e planit strategjik për të zgjeruar aktivitetin e biznesit si dhe për të shërbyer më shumë klientë.

“Është nder për mua të jem pjesë e hapjes së kësaj dege në Kaçanik e që është tregues i angazhimit të Bankës Ekonomike si partner në zhvillimin ekonomik dhe financiar në tërë vendin. Banka Ekonomike ka të punësuar 340 punëtorë në një rrjet prej 30 degëve në anembanë vendin të cilat përfshinë degët kryesore dhe nëndegët. Përfitimet e këtij investimi për qytetaret dhe bizneset e Kaçanikut dhe vendeve përreth do të realizohen vetëm kur klientët marrin standardin dhe cilësinë e shërbimit për të cilin ata kanë të drejtë”, tha Arijan Haxhibeqiri, Zv Kryeshef Ekzekutiv.

List of videos
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
30.03.2020 | 09:03
NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORETë nderuar klientë,Dëshirojmë të ju
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
28.03.2020 | 05:33
ORARII RI I PUNËS SË DEGËVE⏰ (9:00 – 14:00)Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se në kuadër
NJOFTIM PËR NËNDEGËN KLINË DHE VITI
NJOFTIM PËR NËNDEGËN KLINË DHE VITI
25.03.2020 | 08:11
Të nderuar klientë, Duke ju referuar masave shtesë të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës, me qëllim të
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVE
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVE
24.03.2020 | 10:04
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVENë vijim të masave të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës për