Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.

Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore.

Banka Ekonomike dhe Fondi Kosovar për Garanci Kreditore nënshkruan marrëveshjen për garancinë kreditore e cila do të ju mundësoj fermerëve dhe blegtorëve qasje më të lehtë në financim dhe në të njëjtën kohë siguri më të madhe për bankën në aspekt të kredidhënies
 
 
 
 
 Në kuadër të strategjisë së Bankës Ekonomike, kjo marrëveshje do të rrisë qasjen në financa për bizneset e angazhuara në aktivitete të bujqësisë dhe blegtorisë duke kompensuar mungesën e kolateralit. Duke marrë parasysh që sektori i bujqësisë është strategjik në nivel shtetëror me ç ‘rast kontribuohet në rritje të punësimit dhe produktit vendor, Banka Ekonomike konsideron që ky fond është një mekanizëm më se i nevojshëm në drejtim të arritjes së potencialit të këtij sektorit.
 
 
List of videos
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Banka Ekonomike 🚗
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Banka Ekonomike 🚗
05.06.2020 | 08:10
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Bankës Ekonomike 🚗Banka Ekonomike në bashkëpunim me
Njoftim rreth orarit të punës ditëve të Shtune
Njoftim rreth orarit të punës ditëve të Shtune
30.05.2020 | 09:44
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se nga data 30 Maj 2020 do të ri fillojmë të punojmë
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna Terezë
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna Terezë
18.05.2020 | 09:32
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna TerezëBanka Ekonomike njofton të gjithë klientët që
Të nderuar klientë dhe qytetarë,
Të nderuar klientë dhe qytetarë,
24.04.2020 | 18:05
Të nderuar klientë dhe qytetarë,Me qëllim të informimit të drejtë dhe evitimit të shqetësimeve