Kampanja e Depozitave
Kampanja e Depozitave

Çka mbjell, korr!

Depozito në Bankën Ekonomike dhe përfito:

• Norma tejet atraktive të interesit për depozita,
• Mbitërheqje me shpenzime preferenciale të interesit,
• Përfito nga pakot për individë apo biznese me një mori shërbimesh pa pagesë.

Na vizitoni, ju mirëpresim!

Banka Ekonomike
Mendon për ty!

List of videos
Kredi Hipotekare Royal Green Residence
Kredi Hipotekare Royal Green Residence
21.01.2020 | 09:58
Kredi Hipotekare Royal Green Residence
Kampanja e Depozitave
Kampanja e Depozitave
26.12.2019 | 03:35
Çka mbjell, korr! Depozito në Bankën Ekonomike dhe përfito: • Norma tejet atraktive të interesit
Kartelat  contacless
Kartelat contacless
06.12.2019 | 08:29
PAGUAJ MIK MIK 💳🏦📶Sot jeta është bërë shumë dinamike dhe kjo e bënë kohën më të shtrenjtë se
Banka Ekonomike me Degë të re në Obiliq/Kastriot
Banka Ekonomike me Degë të re në Obiliq/Kastriot
25.11.2019 | 13:17
Banka Ekonomike me Degë të re në Obiliq/Kastriot Banka Ekonomike, ka hapur dyert e saj të reja