Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur
Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur

Kredi për MIKRO BIZNESE deri në 50,000 Eur, me norma atraktive të interesit, pa hipotekë, aprovim i shpejtë.

Ju poashtu do të përfitoni:

• E-Banking (aktivizimi falas)
• SMS Banking
• Mbitërheqje dhe
• Flexi Kartelë – paguani deri në 18 këste, pa provizion dhe fitoni bonus.

Ju mirëpresim!

Banka Ekonomike
Mendon për ty!

Qendra e Thirrjeve | 038 500 500 & 049 733 322

List of videos
Kredi Hipotekare Royal Green Residence
Kredi Hipotekare Royal Green Residence
21.01.2020 | 09:58
Kredi Hipotekare Royal Green Residence
Kampanja e Depozitave
Kampanja e Depozitave
26.12.2019 | 03:35
Çka mbjell, korr! Depozito në Bankën Ekonomike dhe përfito: • Norma tejet atraktive të interesit
Kartelat  contacless
Kartelat contacless
06.12.2019 | 08:29
PAGUAJ MIK MIK 💳🏦📶Sot jeta është bërë shumë dinamike dhe kjo e bënë kohën më të shtrenjtë se
Banka Ekonomike me Degë të re në Obiliq/Kastriot
Banka Ekonomike me Degë të re në Obiliq/Kastriot
25.11.2019 | 13:17
Banka Ekonomike me Degë të re në Obiliq/Kastriot Banka Ekonomike, ka hapur dyert e saj të reja