Kartelat contacless
Kartelat  contacless

PAGUAJ MIK MIK đź’łđźŹ¦đź“¶

Sot jeta është bërë shumë dinamike dhe kjo e bënë kohën më të shtrenjtë se kurrë më parë - Banka Ekonomike kujdeset për kohën tuaj; përdore kartelën contactless, realizo pagesat shpejtë dhe lehtë, kurse kohën tënde...paguaj MIK MIK.

Marstercard/VISA contactless është kartelë ndërkombëtare e lidhur për llogarinë e klientit dhe e dedikuar për persona fizik ose juridik.

 

Kjo teknologji e kartelave “pa kontakt” ofron mundësinë për blerje në çdo pikë të shitjes (POS terminal) në Kosovë dhe kudo në botë ku shfaqet logo contactless.

Realizimi i pagesave përmes teknologjisë “pa kontakt”:

 

• Për realizmin e blerjeve nevojitet që kartela dhe POS terminali ku kryhet transaksioni të jenë të licencuar me teknologjinë (NFC – Near Field Communication) ku pagesat kryhen përmes valëve radio magnetike.

• Realizimi i pagesave mundësohet në distancë të afërt ku komunikimi bëhet përmes teknologjisë së antenës e cila është e vendosur në kartelë.

• Përdoruesi me rastin e pagesës e ofron kartelën në distancë të afërt (deri 4 cm) me POS terminal dhe për shuma deri në limite të caktuara transaksioni realizohet pa vendosje të PIN-it apo nënshkrimit në faturë.

 

Përfitimet e përdorimit të teknologjisë së kartelave “pa kontakt“ janë:

 

• Pagesat realizohen me lehtësi,
• Pagesat realizohen shpejt (nuk është i nevojshëm lexim i kartelës nga POS apo vendosja e PIN-it),
• Pagesat realizohen sigurt.

 

Limitet për pagesa me kartela “pa kontakt” janë të përcaktuara nga brendet MasterCard dhe VISA. Limiti për transaksion me kartelë, pa pasur nevojë të shtypet PIN-i, me kartelë Mastercard është 15€, derisa për kartelë VISA është 40€. Për të gjitha pagesat mbi këto limite kërkohet PIN-i gjatë blerjes.

Të gjitha pagesat e realizuara në POS Terminalet në Kosovë janë pa provizion.

List of videos
NJOFTIM PĂ‹R KLIENTĂ‹ PĂ‹R PROCESIN E SHTYERJES SĂ‹ PAGESĂ‹S SĂ‹ KĂ‹STEVE KREDITORE
NJOFTIM PĂ‹R KLIENTĂ‹ PĂ‹R PROCESIN E SHTYERJES SĂ‹ PAGESĂ‹S SĂ‹ KĂ‹STEVE KREDITORE
30.03.2020 | 09:03
NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORETë nderuar klientë,Dëshirojmë të ju
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
28.03.2020 | 05:33
ORARII RI I PUNËS SË DEGËVE⏰ (9:00 – 14:00)Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se në kuadër
NJOFTIM PĂ‹R NĂ‹NDEGĂ‹N KLINĂ‹ DHE VITI
NJOFTIM PĂ‹R NĂ‹NDEGĂ‹N KLINĂ‹ DHE VITI
25.03.2020 | 08:11
Të nderuar klientë, Duke ju referuar masave shtesë të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës, me qëllim të
NJOFTIM PĂ‹R ORAR TĂ‹ RI TĂ‹ PUNĂ‹S SĂ‹ DEGĂ‹VE
NJOFTIM PĂ‹R ORAR TĂ‹ RI TĂ‹ PUNĂ‹S SĂ‹ DEGĂ‹VE
24.03.2020 | 10:04
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVENë vijim të masave të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës për