-Njoftim-
-Njoftim-

Të nderuar klientë,

 

Banka Ekonomike ju njofton se të gjitha degët/nëndegët e bankës do të funksionojnë me orarin e zakonshëm, poashtu, hapësirat vetëshërbyese dhe bankomatët do të jenë në dispozicion 24/7.
Gjithashtu ju mund të kontaktoni qendrën tonë të thirrjeve 038 500 500 & 049 733 322, apo email adresën: info@bekonomike.com.

 
 

Banka Ekonomike këshillon klientët që për të reduktuar riskun e shpërndarjes së Corona virusit të shmangin përdorimin e parave cash duke shfrytëzuar mundësitë alternative:

 
 
▪️PAGESAT ME KARTELAT CONTACLESS, PA KONTAKT
 
 
▪️REALIZIMIN E SHERBIMEVE BANKARE PERMES PLATFORMES E-BANKING.


Banka Ekonomike
Mendon për ty!

List of videos
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
30.03.2020 | 09:03
NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORETë nderuar klientë,Dëshirojmë të ju
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
28.03.2020 | 05:33
ORARII RI I PUNËS SË DEGËVE⏰ (9:00 – 14:00)Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se në kuadër
NJOFTIM PËR NËNDEGËN KLINË DHE VITI
NJOFTIM PËR NËNDEGËN KLINË DHE VITI
25.03.2020 | 08:11
Të nderuar klientë, Duke ju referuar masave shtesë të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës, me qëllim të
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVE
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVE
24.03.2020 | 10:04
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVENë vijim të masave të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës për