Agro kredi deri në 10.000 Eur
Agro kredi deri në 10.000 Eur
Sektori i bujqësisë është një nga shtyllat kryesore të zhvillimit ekonomik të vendit. Në kuadër të kësaj, Banka Ekonomike vazhdon që të ofrojë mundësi financimi të gjithë bujqëve në mënyrë që të realizojnë projektet dhe të rrisin rendimentin e tyre.

Kushtet e kampanjës:
•    Kredi bujqësore deri në 10,000 Eur
•    0% shpenzime administrative
•    Afati deri në 60 muaj
•    Aprovim të shpejtë
•    Kushte preferenciale
•    Pako optimale për klientë të bujqësisë
•    Norma vjetore e interesit duke filluar nga 14%
•    Norma efektive e interesit duke filluar nga 14.93%
•    Për shumën 10,000 Eur afati 60 muaj, totali i obligimeve që duhet të paguhet deri në maturim të kredisë është 13,961.38 Eur.

 
Target grupi i kësaj kampanje janë të gjitha bizneset dhe individët e aktivitetit agro.
Në kuadër të kampanjës, klientët mund të përfitojnë nga kushtet preferenciale të kampanjës duke aktivizuar edhe produkte dhe shërbime tjera siç janë: mbitërheqja, kredit kartela, E-Banking etj.
 
Në kuadër të kushteve të kampanjës klientët agro do të mund të tejkalojnë disa nga pengesat e biznesit siç është mungesa e hipotekës, do të përfitojnë çmime preferenciale dhe shërbim efikas.”

Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri
Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri
01.12.2020 | 08:44
Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri #MikMikBanka Ekonomike në bashkëpunim me
Agro kredi deri në 10.000 Eur
Agro kredi deri në 10.000 Eur
09.10.2020 | 08:31
Sektori i bujqësisë është një nga shtyllat kryesore të zhvillimit ekonomik të vendit. Në kuadër të
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të jashtëzakonshme të Kuvendit të Aksionarëve të  Bankës Ekonomike
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të jashtëzakonshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
05.10.2020 | 07:45
NJOFTIM Njoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se Mbledhja e
Kredi biznesi apo lizing për pajisje shëndetësore deri në 60,000 EUR
Kredi biznesi apo lizing për pajisje shëndetësore deri në 60,000 EUR
02.10.2020 | 03:05
Sistemi shëndetësor është një nga shtyllat kryesore të një shoqërie dhe pandemia e theksoj edhe një