Blej banesën e ëndrrave në Diamond Residence përmes Bankës Ekonomike
Blej banesën e ëndrrave në Diamond Residence përmes Bankës Ekonomike

Banka Ekonomike në bashkëpunim me Diamond Residence nga Mabetex Group ju sjellin përsosshmërinë dhe rehatinë e të jetuarit më afër jush me një ofertë speciale të kredisë për banim.

 

Blej banesë në kompleksin “Diamond Residence” përmes kredisë për banim nga Banka Ekonomike.

 

 

Banka Ekonomike

Mendon për ty!

 

#BankaEkonomike #DiamondResidence #MabetexGroup

 

List of videos
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë
11.06.2021 | 03:24
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë Ofertë speciale për #AgroKredi deri në 30,000 Euro.✅ Pa
Ofertë për Kredi Hipotekare
Ofertë për Kredi Hipotekare
14.05.2021 | 03:56
Ofertë për Kredi HipotekareBanka Ekonomike në bashkëpunim me kompaninë “Nderimi SHPK” kanë arritur
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking
27.04.2021 | 03:54
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking  Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
17.04.2021 | 09:49
NJOFTIMNjoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se Mbledhja e