Kredi Individuale deri në 35,000 Eur
Kredi Individuale deri në 35,000 Eur

KREJT BOHEN!

 

Kredi Individuale deri në 35,000 Eur, pa hipotekë, afati i kredisë deri në 15 vjet.

 

Për më shumë informata, vizitoni degën më të afërt, apo na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve 038 500 500 & 049 733 322, apo email adresës: info@bekonomike.com

 

*Target grupi i kësaj kampanje janë të gjithë personat individualë që marrin paga nëpërmjet sistemit bankar në Kosovë. Ndërsa për vlerën e kredisë deri në 35,000 Eur, pa hipotekë mund të aplikojnë vetëm klientët që marrin paga nga buxheti i Kosovës dhe nga Institucionet/Kompanitë publike.

 

Klientët mund të përfitojnë nga kushtet preferenciale të kampanjës duke aktivizuar edhe minimum dy nga shërbimet tjera të më poshtme:

Kredit kartelë, mbitërheqje, e-banking, SMS njoftimin, SMS Info, SMS Top UP.

 

Banka Ekonomike

Mendon për ty!

List of videos
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
30.03.2020 | 09:03
NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORETë nderuar klientë,Dëshirojmë të ju
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
28.03.2020 | 05:33
ORARII RI I PUNËS SË DEGËVE⏰ (9:00 – 14:00)Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se në kuadër
NJOFTIM PËR NËNDEGËN KLINË DHE VITI
NJOFTIM PËR NËNDEGËN KLINË DHE VITI
25.03.2020 | 08:11
Të nderuar klientë, Duke ju referuar masave shtesë të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës, me qëllim të
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVE
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVE
24.03.2020 | 10:04
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVENë vijim të masave të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës për