NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR KLIENTË
NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR KLIENTË

NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR KLIENTË

 

Banka Ekonomike njofton klientët e qytetit të Prishtinës se duke ju referuar masave të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës me qëllim të parandalimit të zgjerimit të COVID19, në disa qytete ku kemi më shumë se një Degë, do të operojmë me një Degë. Me këtë rast, 📍Nëndega Nëna Terezë - Swiss dhe 📍Nëndega Menza në Prishtinë nga data 20 Prill 2020 do të mbyllen deri në njoftimin e radhës, ndërsa klientët tanë mund të marrin shërbimet e nevojshme në 📍Degën kryesore të Prishtinës te Qafa dhe 📍Nëndegën në Ulpianë sipas orarit 08:30 – 16:30, (e Hënë - Premte), të Shtunëve nuk punohet!

 

Banka Ekonomike inkurajon të gjithë klientët të reduktojnë sa më shumë frekuentimin e degëve dhe të shfrytëzojnë kanalet tjera alternative të bankimit: 💳 Pagesa me kartelat Contactless (pa kontakt), 💻 Transfere të mjeteve përmes platformës E-banking, 🏦 Tërheqje dhe deponime të mjeteve përmes bankomatëve (ATM-ve).

 

Gjithashtu, me qëllim që ta ruajmë vetën dhe njëri tjetrin, edhe njëherë ftojmë klientët, stafin dhe të gjithë qytetarët t’i zbatojnë të gjitha udhëzimet dhe rekomandimet e Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës.

 

Për më shumë informata ju lutem kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në ☎️038 500 500 ose📱049 73 33 22, apo përmes 📧: info@bekonomike.com.

 

Pa panik! Me kujdes të shtuar! #rriNshpi🏡😷

 

Banka Ekonomike

Mendon për ty!

List of videos
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Banka Ekonomike 🚗
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Banka Ekonomike 🚗
05.06.2020 | 08:10
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Bankës Ekonomike 🚗Banka Ekonomike në bashkëpunim me
Njoftim rreth orarit të punës ditëve të Shtune
Njoftim rreth orarit të punës ditëve të Shtune
30.05.2020 | 09:44
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se nga data 30 Maj 2020 do të ri fillojmë të punojmë
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna Terezë
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna Terezë
18.05.2020 | 09:32
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna TerezëBanka Ekonomike njofton të gjithë klientët që
Të nderuar klientë dhe qytetarë,
Të nderuar klientë dhe qytetarë,
24.04.2020 | 18:05
Të nderuar klientë dhe qytetarë,Me qëllim të informimit të drejtë dhe evitimit të shqetësimeve