NJOFTIM PËR MASAT E SIGURISË NË DEGËT E BANKËS EKONOMIKE
NJOFTIM PËR MASAT E SIGURISË NË DEGËT E BANKËS EKONOMIKE

NJOFTIM PËR MASAT E SIGURISË NË DEGËT E BANKËS EKONOMIKE

 

Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se nga data 14 Prill 2020, do të aplikohen masa të reja të sigurisë gjatë shërbimit në degë, me qëllim të parandalimit të përhapjes së #Covid19. Në këtë drejtim, secili klientë për të marr shërbimin e nevojshëm në degët tona duhet të respektoj masat obligative të sigurisë:

  • Të jetë i pajisur me maskë dhe dorëza
  • Të mbajë distancën sociale 2 metra

 

Klientët të cilët nuk do të i respektojnë masat e lartë përmendura të sigurisë nuk do të mund të marrin shërbim në degët tona. E gjithë kjo me qëllim që ruajm klientët dhe stafin tonë nga përhapja eventuale e #Covid19.

Banka Ekonomike edhe njëherë inkurajon të gjithë klientët të reduktojnë sa më shumë përdorimin e parave të gatshme dhe frekuentimin e degëve dhe të shfrytëzojnë kanalet tjera alternative të bankimit:

  • Pagesa me kartela të bankës,
  • Transfere të mjeteve përmes platformës E-banking, 
  • Tërheqje të mjeteve përmes bankomatëve (ATM-ve).

 

Banka Ekonomike
Mendon për ty!
 
List of videos
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Banka Ekonomike 🚗
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Banka Ekonomike 🚗
05.06.2020 | 08:10
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Bankës Ekonomike 🚗Banka Ekonomike në bashkëpunim me
Njoftim rreth orarit të punës ditëve të Shtune
Njoftim rreth orarit të punës ditëve të Shtune
30.05.2020 | 09:44
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se nga data 30 Maj 2020 do të ri fillojmë të punojmë
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna Terezë
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna Terezë
18.05.2020 | 09:32
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna TerezëBanka Ekonomike njofton të gjithë klientët që
Të nderuar klientë dhe qytetarë,
Të nderuar klientë dhe qytetarë,
24.04.2020 | 18:05
Të nderuar klientë dhe qytetarë,Me qëllim të informimit të drejtë dhe evitimit të shqetësimeve