NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË DEGËVE ⏰
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË DEGËVE ⏰

NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË DEGËVE

 

Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se në kuadër të masave të ndërmarra për kujdes të shtuar për shëndetin publik, duke filluar nga nesër (e Premte, 20 Mars 2020), në të gjitha degët tona do të punohet me orar të reduktuar nga  9:00 deri në  15:00, gjatë ditëve të punës. Ndërsa nga data 21 Mars, ditëve të Shtune nuk do të punohet!

 

Gjithashtu, ju rikujtojmë klientëve se Pika Doganore te Fitorja, Ferizaj dhe Pika Doganore Pejë, vazhdojnë të qëndrojnë të mbyllura, deri në njoftimin e radhës.

 

Ndërsa, hapësirat vetëshërbyese 24/7🖥💳 dhe rrjeti i ATM-ve🏧vazhdojnë të funksionojnë normalisht në të gjitha lokacionet.

Në mënyrë që ta ruajmë vetën dhe njëri tjetrin, edhe njëherë ftojmë klientët, stafin dhe të gjithë qytetarët t’i zbatojnë të gjitha udhëzimet dhe rekomandimet e Institutit Kombëtarë të Shëndetësisë Publike në Kosovë.

 

Për më shumë informata ju lutem kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në ☎️038 500 500 ose 📱049 73 33 22, apo përmes 📧: kujdesindajklientit@bekonomike.com.

 

Pa panik! Me kujdes të shtuar!😷

 

Banka Ekonomike
Mendon për ty!

List of videos
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
30.03.2020 | 09:03
NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORETë nderuar klientë,Dëshirojmë të ju
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
28.03.2020 | 05:33
ORARII RI I PUNËS SË DEGËVE⏰ (9:00 – 14:00)Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se në kuadër
NJOFTIM PËR NËNDEGËN KLINË DHE VITI
NJOFTIM PËR NËNDEGËN KLINË DHE VITI
25.03.2020 | 08:11
Të nderuar klientë, Duke ju referuar masave shtesë të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës, me qëllim të
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVE
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVE
24.03.2020 | 10:04
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVENë vijim të masave të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës për