NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVE
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVE

 NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVE

 
Në vijim të masave të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës për situatën e krijuar që po kalojmë, ju njoftojmë se nga data 24 Mars 2020 deri në njoftimin tonë të radhës, degët e Bankës Ekonomike do të punojnë me orar të reduktuar nga ora 7:30 deri në orën 09:30.

 

Gjithashtu, ju rikujtojmë klientëve se Pika Doganore te Fitorja, Ferizaj dhe Pika Doganore Pejë, vazhdojnë të qëndrojnë të mbyllura, deri në njoftimin e radhës.

 

Ndërsa, hapësirat vetëshërbyese 24/7 dhe rrjeti i ATM-ve vazhdojnë të funksionojnë normalisht në të gjitha lokacionet.

 

Në mënyrë që ta ruajmë vetën dhe njëri tjetrin, edhe njëherë ftojmë klientët, stafin dhe të gjithë qytetarët t’i zbatojnë të gjitha udhëzimet dhe rekomandimet e Institutit Kombëtarë të Shëndetësisë Publike në Kosovë.

 

Për më shumë informata ju lutem kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në numrin 038 500 500 ose 049 73 33 22, apo përmes email-it: kujdesindajklientit@bekonomike.com.

 

 

Pa panik! Me kujdes të shtuar!

 

Banka Ekonomike

Mendon për ty!

List of videos
Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri
Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri
01.12.2020 | 08:44
Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri #MikMikBanka Ekonomike në bashkëpunim me
Agro kredi deri në 10.000 Eur
Agro kredi deri në 10.000 Eur
09.10.2020 | 08:31
Sektori i bujqësisë është një nga shtyllat kryesore të zhvillimit ekonomik të vendit. Në kuadër të
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të jashtëzakonshme të Kuvendit të Aksionarëve të  Bankës Ekonomike
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të jashtëzakonshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
05.10.2020 | 07:45
NJOFTIM Njoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se Mbledhja e
Kredi biznesi apo lizing për pajisje shëndetësore deri në 60,000 EUR
Kredi biznesi apo lizing për pajisje shëndetësore deri në 60,000 EUR
02.10.2020 | 03:05
Sistemi shëndetësor është një nga shtyllat kryesore të një shoqërie dhe pandemia e theksoj edhe një