NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE

NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE

 

Duke iu referuar vendimit të datës 16 mars 2020, të marr nga Banka Qendrore e Republikës së Kosovës dhe Shoqata e Bankave të Kosovës, për shtyerje të përkohshme të pagesës së kësteve kreditore për individë dhe biznese të cilët për shkak të situatës së krijuar pas shfaqjes së virusit Covid-19, kanë vështirësi në pagesat e rregullta të kësteve kreditore, vendim ky në funksion të mbështetjes së klientëve për tejkalim të situatës së krijuar si pasojë e virusit Covid-19.

 

Banka Ekonomike vendimin në fjalë e ka trajtuar me prioritet të lartë, duke përgaditur të gjitha detajet teknike dhe operacionale për zbatimin e plotë të këtij vendimi.

 

Të gjithë klientët, individë apo biznese, të cilët kërkojnë shtyerjen e pagesës së kësteve kreditore mund të aplikojnë përmes linqeve të më poshtme, ku duhet të plotësojnë aplikacionin online, duke specifikuar dhe argumentuar kërkesën.

 

Gjithashtu, dëshirojmë të i njoftojmë të gjithë klientët se kanali i vetëm përmes të cilit pranohet aplikimi është web faqja zyrtare, përmes linqeve të mëposhtme.

 

Aplikacioni online për Individë: https://bekonomike.com/sq/Aplikacioni-per-shtyerje-te-pageses-se-kredise-individ2

 

 

Aplikacioni online për Biznese: https://bekonomike.com/sq/Aplikimi-online-per-shtyerje-te-pageses-se-kredise-per-biznese2

 

 

VËMENDJE: Afati i fundit për aplikim të shtyerjes së kësteve kreditore është data 31 Mars 2020.

 

Për më shumë informata në lidhje me vendimin, referohuni web faqës zyrtare të BQK-së dhe mund të gjeni lajmin e plotë mbi këtë vendim:

https://bqk-kos.org/?id=104&I=1726

 

Banka Ekonomike

Mendon për ty!

 

List of videos
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
30.03.2020 | 09:03
NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORETë nderuar klientë,Dëshirojmë të ju
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
28.03.2020 | 05:33
ORARII RI I PUNËS SË DEGËVE⏰ (9:00 – 14:00)Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se në kuadër
NJOFTIM PËR NËNDEGËN KLINË DHE VITI
NJOFTIM PËR NËNDEGËN KLINË DHE VITI
25.03.2020 | 08:11
Të nderuar klientë, Duke ju referuar masave shtesë të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës, me qëllim të
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVE
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVE
24.03.2020 | 10:04
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVENë vijim të masave të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës për