NJOFTIM PËR SHTYERJE TË AFATIT PËR APLIKIM PËR SHTYERJE TË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR SHTYERJE TË AFATIT PËR APLIKIM PËR SHTYERJE TË KËSTEVE KREDITORE
Dëshirojmë të i njoftojmë të gjithë klientët se procesi i aplikimit për shtyerje të pagesës së kësteve kreditore është zgjatur deri me 30 Prill 2020.
 
Të gjithë klientët, individë apo biznese, të cilët kërkojnë shtyerjen e pagesës së kësteve kreditore mund të aplikojnë përmes linqeve të më poshtme, ku duhet të plotësojnë aplikacionin online, duke specifikuar dhe argumentuar kërkesën.
 
Gjithashtu, dëshirojmë të i njoftojmë të gjithë klientët se kanali i vetëm përmes të cilit pranohet aplikimi është web faqja zyrtare, përmes linqeve të mëposhtme.⤵️ 
   ➡️Aplikacioni online për Individë: https://bit.ly/39egJYb
   ➡️Aplikacioni online për Biznese: https://bit.ly/2wzIXz0
 
🔴Aplikimet pas datës 30 Prill 2020 nuk do të pranohen/shqyrtohen nga Banka Ekonomike.
 
 
 
Për më shumë informata në lidhje me vendimin, referohuni web faqës zyrtare të BQK-së dhe mund të gjeni lajmin e plotë mbi këtë vendim: https://bqk-kos.org/
Banka Ekonomike
Mendon për ty!


List of videos
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Banka Ekonomike 🚗
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Banka Ekonomike 🚗
05.06.2020 | 08:10
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Bankës Ekonomike 🚗Banka Ekonomike në bashkëpunim me
Njoftim rreth orarit të punës ditëve të Shtune
Njoftim rreth orarit të punës ditëve të Shtune
30.05.2020 | 09:44
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se nga data 30 Maj 2020 do të ri fillojmë të punojmë
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna Terezë
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna Terezë
18.05.2020 | 09:32
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna TerezëBanka Ekonomike njofton të gjithë klientët që
Të nderuar klientë dhe qytetarë,
Të nderuar klientë dhe qytetarë,
24.04.2020 | 18:05
Të nderuar klientë dhe qytetarë,Me qëllim të informimit të drejtë dhe evitimit të shqetësimeve