Njoftim për klientë
Njoftim për klientë

Njoftim për klientë,

 

Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët që Dega KLINË dhe Dega VITI do të rihapen nga nesër me datë 07.04.2020, me orar të reduktuar nga 9:00 deri në 14:00, gjatë ditëve të punës. Ndërsa ditëve të Shtune nuk do të punohet.

 

Banka Ekonomike inkurajon të gjithë klientët të reduktojnë sa më shumë frekuentimin e degëve dhe të shfrytëzojnë kanalet tjera alternative të bankimit:

💳  Pagesa me kartela të bankës,

💻  Transfere të mjeteve përmes platformës E-banking,

🏦  Tërheqje të mjeteve përmes bankomatëve (ATM-ve).

 

Banka Ekonomike

Mendon për ty!

List of videos
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Banka Ekonomike 🚗
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Banka Ekonomike 🚗
05.06.2020 | 08:10
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Bankës Ekonomike 🚗Banka Ekonomike në bashkëpunim me
Njoftim rreth orarit të punës ditëve të Shtune
Njoftim rreth orarit të punës ditëve të Shtune
30.05.2020 | 09:44
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se nga data 30 Maj 2020 do të ri fillojmë të punojmë
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna Terezë
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna Terezë
18.05.2020 | 09:32
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna TerezëBanka Ekonomike njofton të gjithë klientët që
Të nderuar klientë dhe qytetarë,
Të nderuar klientë dhe qytetarë,
24.04.2020 | 18:05
Të nderuar klientë dhe qytetarë,Me qëllim të informimit të drejtë dhe evitimit të shqetësimeve