NJOFTIM PËR NËNDEGËN KLINË DHE VITI
NJOFTIM PËR NËNDEGËN KLINË DHE VITI
Të nderuar klientë,
 
Duke ju referuar masave shtesë të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës, me qëllim të parandalimit të zgjerimit të COVID 19, ku mes tjerash ndalohen hyrje/daljet e qytetarëve në komunën e Klinës dhe Vitisë.
 
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët që Dega KLINË dhe Dega VITI do të jenë të mbyllura nga data 26.03.2020 deri në njoftimin e rradhës.
 
 
Banka Ekonomike inkurajon të gjithë klientët të reduktojnë sa më shumë frekuentimin e degëve dhe të shfrytëzojnë kanalet tjera alternative të bankimit:
 
💳  Pagesa me kartela të bankës,
💻  Transfere të mjeteve përmes platformës E-banking,
🏦  Tërheqje të mjeteve përmes bankomatëve (ATM-ve).
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
NJOFTIM PËR KLIENTË PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORE
30.03.2020 | 09:03
NJOFTIM PËR PROCESIN E SHTYERJES SË PAGESËS SË KËSTEVE KREDITORETë nderuar klientë,Dëshirojmë të ju
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (9:00 – 14:00)
28.03.2020 | 05:33
ORARII RI I PUNËS SË DEGËVE⏰ (9:00 – 14:00)Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se në kuadër
NJOFTIM PËR NËNDEGËN KLINË DHE VITI
NJOFTIM PËR NËNDEGËN KLINË DHE VITI
25.03.2020 | 08:11
Të nderuar klientë, Duke ju referuar masave shtesë të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës, me qëllim të
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVE
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVE
24.03.2020 | 10:04
NJOFTIM PËR ORAR TË RI TË PUNËS SË DEGËVENë vijim të masave të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës për