Njoftim për ndryshim të Çmimores
Njoftim për ndryshim të Çmimores

Njoftim për ndryshim të Çmimores


 

Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 21 Prill 2020, çmimorja për disa shërbime do të pësojë ndryshime.

 

Nga data 21 Prill 2020 në çmimore për persona fizik si shërbim i ri do të futet shërbimi

 

           Kartela debitore lokale për pensionistë

 

Çmimoren e re e gjeni në linkun: https://www.bekonomike.com/Articles/129/Images/21-04-2020/723976_Cmimore_per_persona_fizik_BEK_copy_2.pdf

 

Për më shumë informata rreth publikimit të çmimores, ju lutemi vizitoni degën tonë më të afërt për ju, ose kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në numrat e telefonit 038 500 500 dhe 049 733 322.

 

Banka Ekonomike

Mendon për ty!

 

List of videos
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Banka Ekonomike 🚗
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Banka Ekonomike 🚗
05.06.2020 | 08:10
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Bankës Ekonomike 🚗Banka Ekonomike në bashkëpunim me
Njoftim rreth orarit të punës ditëve të Shtune
Njoftim rreth orarit të punës ditëve të Shtune
30.05.2020 | 09:44
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se nga data 30 Maj 2020 do të ri fillojmë të punojmë
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna Terezë
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna Terezë
18.05.2020 | 09:32
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna TerezëBanka Ekonomike njofton të gjithë klientët që
Të nderuar klientë dhe qytetarë,
Të nderuar klientë dhe qytetarë,
24.04.2020 | 18:05
Të nderuar klientë dhe qytetarë,Me qëllim të informimit të drejtë dhe evitimit të shqetësimeve