Njoftim rreth orarit të punës ditëve të Shtune
Njoftim rreth orarit të punës ditëve të Shtune
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se nga data 30 Maj 2020 do të ri fillojmë të punojmë edhe ditëve të Shtune, sipas orarit zyrtarë ⏰9:00 deri në ⏰14:00, në shtatë degët kryesore:
 
📍Dega Prishtinë
📍Dega Gjakovë
📍Dega Pejë
📍Dega Prizren
📍Dega Mitrovicë
📍Dega Ferizaj
📍Dega Gjilan
 
Gjithashtu, Banka Ekonomike dëshiron të i njoftoj klientët se pika doganore te Fitorja në Ferizaj dhe pika doganore në Pejë do të vazhdojnë të qëndrojnë të mbylluara deri në njoftimin e radhës.
 
Banka Ekonomike inkurajon të gjithë klientët të vazhdojnë të i shfrytëzojnë kanalet alternative të bankimit:
 
💳 Pagesa me kartela të bankës;
💻 Transfere të mjeteve përmes platformës E-banking;
🏦 Tërheqje të mjeteve përmes bankomatëve (ATM-ve).
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Ofertë për Kredi Hipotekare deri në 30 vite
Ofertë për Kredi Hipotekare deri në 30 vite
22.09.2020 | 02:26
Ofertë për Kredi Hipotekare deri në 30 vite  Ju ëndërroni, ne e bëjmë realitet!Kredi hipotekare me
Kampanja e biznesit 60,000 Eur /60 muaj
Kampanja e biznesit 60,000 Eur /60 muaj
18.09.2020 | 03:41
Kampanja biznes
Blej banesën e ëndrrave në Diamond Residence përmes Bankës Ekonomike
Blej banesën e ëndrrave në Diamond Residence përmes Bankës Ekonomike
01.07.2020 | 07:54
Banka Ekonomike në bashkëpunim me Diamond Residence nga Mabetex Group ju sjellin përsosshmërinë dhe
Bëhu me veturë të re përmes ofertës së lizingut të Bankës Ekonomike
Bëhu me veturë të re përmes ofertës së lizingut të Bankës Ekonomike
16.06.2020 | 01:42
Bëhu me veturë të re përmes ofertës së lizingut të Bankës EkonomikeBanka Ekonomike në bashkëpunim