ORARI I RI I PUNËS (08:30 – 16:30)
ORARI I RI I PUNËS  (08:30 – 16:30)
ORARI I RI I PUNËS SË DEGËVE ⏰ (08:30 – 16:30)
 
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se në kuadër të vendimit të mbrëmshëm (13 Prill 2020) të Qeverisë së Kosovës, duke filluar nga nesër (15 Prill 2020), në të gjitha degët tona do të punohet me orar nga ⏰ 08:30 deri në ⏰ 16:30, gjatë ditëve të punës. Ndërsa ditëve të Shtune nuk do të punohet.
 
Gjithashtu, ju rikujtojmë klientëve se Pika Doganore te Fitorja, Ferizaj dhe Pika Doganore Pejë, vazhdojnë të qëndrojnë të mbyllura, deri në njoftimin e radhës.
 
Ndërsa, hapësirat vetëshërbyese 24/7🖥💳 dhe rrjeti i ATM-ve🏧 vazhdojnë të funksionojnë normalisht, në të gjitha lokacionet.
Banka Ekonomike inkurajon të gjithë klientët të reduktojnë sa më shumë frekuentimin e degëve dhe të shfrytëzojnë kanalet tjera alternative të bankimit:
 
💳 Pagesa me kartela të bankës,
💻 Transfere të mjeteve përmes platformës E-banking,
🏦 Tërheqje të mjeteve përmes bankomatëve (ATM-ve).
 
Në mënyrë që ta ruajmë vetën dhe njëri tjetrin, edhe njëherë ftojmë klientët, stafin dhe të gjithë qytetarët t’i zbatojnë të gjitha udhëzimet dhe rekomandimet e Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës.
 
Për më shumë informata ju lutem kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në ☎️038 500 500 ose📱049 73 33 22, apo përmes 📧: kujdesindajklientit@bekonomike.com.
 
Pa panik! Me kujdes të shtuar!😷 Banka Ekonomike
Mendon për ty!
 
List of videos
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Banka Ekonomike 🚗
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Banka Ekonomike 🚗
05.06.2020 | 08:10
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Bankës Ekonomike 🚗Banka Ekonomike në bashkëpunim me
Njoftim rreth orarit të punës ditëve të Shtune
Njoftim rreth orarit të punës ditëve të Shtune
30.05.2020 | 09:44
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se nga data 30 Maj 2020 do të ri fillojmë të punojmë
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna Terezë
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna Terezë
18.05.2020 | 09:32
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna TerezëBanka Ekonomike njofton të gjithë klientët që
Të nderuar klientë dhe qytetarë,
Të nderuar klientë dhe qytetarë,
24.04.2020 | 18:05
Të nderuar klientë dhe qytetarë,Me qëllim të informimit të drejtë dhe evitimit të shqetësimeve