Ofertë për Kredi Hipotekare deri në 30 vite
Ofertë për Kredi Hipotekare deri në 30 vite
Ofertë për Kredi Hipotekare deri në 30 vite 
 
Ju ëndërroni, ne e bëjmë realitet!

Kredi hipotekare me afat kthimi deri në 30 vjet, minimum i pjesëmarrjës 10%.

*Kjo ofertë vlenë edhe për bashkatdhetarët tanë!

Për më shumë informata, vizitoni degën më të afërt, apo na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve 038 500 500 & 049 733 322, apo email adresës: info@bekonomike.com

*Target grupi i kësaj kampanje janë të gjithë personat individualë që marrin paga nëpërmjet sistemit bankar në Kosovë dhe jashtë Kosovës.

Në grupin e parë: janë klientët që marrin paga nga buxheti i Kosovës, institucionet/kompanitë publike dhe klientët që marrin paga nga institucionet/kompanitë private, dhe në

Grupin e dytë: klientët të cilët marrin paga jashtë Republikës së Kosovës, paga të dëshmuara përmes llogarive bankare, respektivisht klientët e diasporës.

Klientët mund të përfitojnë nga kushtet preferenciale të kampanjës duke aktivizuar edhe minimum dy nga shërbimet tjera të më poshtme:
Kredit kartelë dhe mbitërheqje.

Apliko online: https://bit.ly/3kERJPG

Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri
Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri
01.12.2020 | 08:44
Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri #MikMikBanka Ekonomike në bashkëpunim me
Agro kredi deri në 10.000 Eur
Agro kredi deri në 10.000 Eur
09.10.2020 | 08:31
Sektori i bujqësisë është një nga shtyllat kryesore të zhvillimit ekonomik të vendit. Në kuadër të
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të jashtëzakonshme të Kuvendit të Aksionarëve të  Bankës Ekonomike
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të jashtëzakonshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
05.10.2020 | 07:45
NJOFTIM Njoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se Mbledhja e
Kredi biznesi apo lizing për pajisje shëndetësore deri në 60,000 EUR
Kredi biznesi apo lizing për pajisje shëndetësore deri në 60,000 EUR
02.10.2020 | 03:05
Sistemi shëndetësor është një nga shtyllat kryesore të një shoqërie dhe pandemia e theksoj edhe një