Kampanja e biznesit 60,000 Eur /60 muaj
Kampanja e biznesit 60,000 Eur /60 muaj
“Sepse biznesi është i rëndësishëm”
 
Merr kredi biznesi deri në 60,000 Euro pa hipotekë:
Afati deri në 60 muaj
Deri në 6 muaj grejs peiudhë
Aprovim të shpejtë
Kushte preferenciale
Pako optimale për biznese
 
“Kjo kampanjë synon financimin e nevojave të ndryshme të profileve të ndryshme të klientëve të biznesit me qëllim të avancimit të biznesit të tyre dhe realizimit të qëllimeve.
 
Target grupi i kësaj kampanje janë të gjitha kompanitë e regjistruara  në kuadër të segmentit të kompanive të vogla dhe të mesme (NVM), të profileve të ndryshme. Ndërsa për vlerën e kredisë 50,001 – 60,000 Eur, për kredi pa hipotekë do të kualifikohen vetëm aplikacionet që plotësojnë kushtet në kuadër të Fondit Kosovar për garanci kreditore (FKGK)
Në kuadër të kampanjës, klientët mund të përfitojnë nga kushtet preferenciale të kampanjës duke aktivizuar edhe produkte dhe shërbime tjera siç janë: mbitërheqja, kredit kartela, E-Banking etj. Në kuadër të kushteve të kampanjës klientët e biznesit do të mund të tejkalojnë disa nga pengesat e biznesit siç është mungesa e hipotekës, do të përfitojnë çmime preferenciale dhe shërbim efikas.”
 

Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri
Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri
01.12.2020 | 08:44
Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri #MikMikBanka Ekonomike në bashkëpunim me
Agro kredi deri në 10.000 Eur
Agro kredi deri në 10.000 Eur
09.10.2020 | 08:31
Sektori i bujqësisë është një nga shtyllat kryesore të zhvillimit ekonomik të vendit. Në kuadër të
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të jashtëzakonshme të Kuvendit të Aksionarëve të  Bankës Ekonomike
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të jashtëzakonshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
05.10.2020 | 07:45
NJOFTIM Njoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se Mbledhja e
Kredi biznesi apo lizing për pajisje shëndetësore deri në 60,000 EUR
Kredi biznesi apo lizing për pajisje shëndetësore deri në 60,000 EUR
02.10.2020 | 03:05
Sistemi shëndetësor është një nga shtyllat kryesore të një shoqërie dhe pandemia e theksoj edhe një