Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri
Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri

Shpejtë e lehtë si zojë e zotni, bonu me kerr t’ri 

 

Banka Ekonomike në bashkëpunim me partnerët Autosallon Alberti, Auto Kaçandolli, Auto Luxury, Auto Mita, Auto Trade KosovaAuto Trimi, Auto Sherreti, Kompanisë së sigurimeve Siguria, si dhe kompanisë së ndërmjetësimit Shield Brokers lanson kampanjën më të re të financimit të veturave përmes LIZINGUT.

 

Ju poashtu nga kjo ofertë do të përfitoni:

 

o   Kasko – FALAS për vitin e parë

o   Regjistrimi i parë dhe TPL – FALAS

o   Kushte preferenciale

o   Aprovim i shpejtë

o   Kohëzgjatja deri në 72 muaj

 

*Target grupi i kësaj kampanje do të jenë klientët individualë, klientët e biznesve të vogla dhe të mesme si dhe klientët e korporatave.

 

Apliko Onlinehttps://bit.ly/3kERJPG

 

Banka Ekonomike

Mendon për ty!

List of videos
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë
11.06.2021 | 03:24
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë Ofertë speciale për #AgroKredi deri në 30,000 Euro.✅ Pa
Ofertë për Kredi Hipotekare
Ofertë për Kredi Hipotekare
14.05.2021 | 03:56
Ofertë për Kredi HipotekareBanka Ekonomike në bashkëpunim me kompaninë “Nderimi SHPK” kanë arritur
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking
27.04.2021 | 03:54
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking  Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
17.04.2021 | 09:49
NJOFTIMNjoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se Mbledhja e