Të nderuar klientë dhe qytetarë,
Të nderuar klientë dhe qytetarë,

Të nderuar klientë dhe qytetarë,

 

Me qëllim të informimit të drejtë dhe evitimit të shqetësimeve eventuale të klientëve tanë, njoftojmë të gjithë klientët se Banka Ekonomike ka qenë cak i një sulmi kibernetik, ku për pasojë një numër i caktuar i sistemeve janë infektuar me virus dhe të njejtin e kemi izoluar me kohë duke siguruar që janë zbatuar masat më të larta të sigurisë në këtë aspekt.

Banka Ekonomike menjëherë pasi që ka ndodhur rasti, ka ndërmarrë të gjitha hapat e nevojshëm ligjor duke njoftuar të gjitha organet kompetente dhe të njëjtat janë duke e hetuar rastin.

Banka Ekonomike i siguron të gjithë klientët e saj, se të gjitha llogaritë dhe mjetet e klientëve tanë janë të sigurta dhe nuk janë prekur nga ky sulm, pasiqë ky sulm ka të bëjë me rrjedhjen e informatave që lidhen me fushën e privatësisë.

Banka Ekonomike edhe një herë ju kërkon falje të gjithë klientëve për shqetësimet eventuale që mund të kenë pasur, por deshirojmë të theksojmë edhe njëherë se nuk ka hapësirë për shqetësim lidhur me mjetet e tyre në Bankën Ekonomike, pasi që të njëjtat janë të sigurta.

Për fund, njoftojmë të gjithë personat që publikimi i informatave personale në mënyrë të pa autorizuar përbën vepër penale, prandaj edhe kërkojmë që menjëherë të ndalet shpërndarja e këtyre informatave.

 

List of videos
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Banka Ekonomike 🚗
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Banka Ekonomike 🚗
05.06.2020 | 08:10
Bëhu me veturë të re përmes lizingut të Bankës Ekonomike 🚗Banka Ekonomike në bashkëpunim me
Njoftim rreth orarit të punës ditëve të Shtune
Njoftim rreth orarit të punës ditëve të Shtune
30.05.2020 | 09:44
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se nga data 30 Maj 2020 do të ri fillojmë të punojmë
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna Terezë
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna Terezë
18.05.2020 | 09:32
Njoftim për rihapje të Nëndegës në Sheshin Nëna TerezëBanka Ekonomike njofton të gjithë klientët që
Të nderuar klientë dhe qytetarë,
Të nderuar klientë dhe qytetarë,
24.04.2020 | 18:05
Të nderuar klientë dhe qytetarë,Me qëllim të informimit të drejtë dhe evitimit të shqetësimeve