Banka Ekonomike marrëveshje me Royal Green Residence
Banka Ekonomike marrëveshje me Royal Green Residence
Banka Ekonomike marrëveshje me Royal Green Residence 🏡

Bëhu me shtëpi të re në Royal Green Residence përmes Kredisë Hipotekare nga Banka Ekonomike.

Zgjidhe shtëpinë tënde në Royal Green Residence dhe vizito një nga degët e Bankës Ekonomike për të aplikuar për Kredi Hipotekare dhe përfito: 👇🏼

✅ Norma atraktive të interesit
✅ Afati i kthimit të kredisë deri në 30 vite
✅ Minimumi i pjesëmarrjes 10%

Të gjithë personat individ të cilët marrin paga nëpërmjet sistemit bankar në Kosovë mund të aplikojnë për këtë kampanjë.

Klientët mund të përfitojnë nga kushtet preferenciale të kampanjës nëse aktivizojnë edhe minimum dy nga shërbimet tjera të më poshtme:

  •     Kredit kartelë
  •     Mbitërheqje
  •     E-Banking
  •     SMS Njoftimin
  •     SMS Info & SMS Top UP.
  •     Pako atratkive të llogarive


Kushtet preferenciale të kampanjës vlejnë edhe për bashkëatdhetarë!


Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Investo në bonot e Diasporës përmes Bankës Ekonomike
Investo në bonot e Diasporës përmes Bankës Ekonomike
14.07.2021 | 11:04
Investo në bonot e Diasporës përmes Bankës Ekonomike Banka Ekonomike ka nënshkruar marrëveshjen e
Kampanja e Depozitave --
Kampanja e Depozitave --
06.07.2021 | 16:49
Kampanja e Depozitave Çka mbjell, korr!Depozito në Bankën Ekonomike dhe përfito:• Norma atraktive
Banka Ekonomike me marrëveshje bashkëpunimi me Diamond Residence
Banka Ekonomike me marrëveshje bashkëpunimi me Diamond Residence
06.07.2021 | 09:30
Banka Ekonomike marrëveshje bashkëpunim me Diamond Residence nga Mabetex GroupBëhu me banes të re
Banka Ekonomike marrëveshje me Royal Green Residence
Banka Ekonomike marrëveshje me Royal Green Residence
01.07.2021 | 04:31
Banka Ekonomike marrëveshje me Royal Green Residence 🏡Bëhu me shtëpi të re në Royal Green