Kampanja e Depozitave --
Kampanja e Depozitave --

Kampanja e Depozitave

Çka mbjell, korr!

Depozito në Bankën Ekonomike dhe përfito:

• Norma atraktive të interesit,
• Mbitërheqje me shpenzime preferenciale të interesit,
• Duke aktivizuar pakot për individë apo biznese, përfito shumë shërbime bankare pa pagesë.

Na vizitoni, ju mirëpresim!

Banka Ekonomike
Mendon për ty!

List of videos
Investo në bonot e Diasporës përmes Bankës Ekonomike
Investo në bonot e Diasporës përmes Bankës Ekonomike
14.07.2021 | 11:04
Investo në bonot e Diasporës përmes Bankës Ekonomike Banka Ekonomike ka nënshkruar marrëveshjen e
Kampanja e Depozitave --
Kampanja e Depozitave --
06.07.2021 | 16:49
Kampanja e Depozitave Çka mbjell, korr!Depozito në Bankën Ekonomike dhe përfito:• Norma atraktive
Banka Ekonomike me marrëveshje bashkëpunimi me Diamond Residence
Banka Ekonomike me marrëveshje bashkëpunimi me Diamond Residence
06.07.2021 | 09:30
Banka Ekonomike marrëveshje bashkëpunim me Diamond Residence nga Mabetex GroupBëhu me banes të re
Banka Ekonomike marrëveshje me Royal Green Residence
Banka Ekonomike marrëveshje me Royal Green Residence
01.07.2021 | 04:31
Banka Ekonomike marrëveshje me Royal Green Residence 🏡Bëhu me shtëpi të re në Royal Green