Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking  

Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se nga data 28.04.2021 do të lansojë platformën e re të E-banking. Platforma e re do të lansohet me qëllim të thjeshtësimit si dhe ofrimit të më shumë mundësive për t’i realizuar përmes E-banking, pa pasur nevojë që të vizitoni degët tona.

Manualin e përdorimit të platformës së re të E-banking mund t’a gjeni poshtë ikonës për qasje në E-banking.
 
Gjithashtu, ju njoftojmë se sot me datë 27.04.2021 gjatë periudhës 16:45 deri rreth orës 17:30 mund të keni probleme eventuale gjatë qasjes në E-banking, e gjithë kjo për arsye të mirëmbajtjes së platformës me qëllim të rritjes së cilësisë së shërbimit.
 
Për çfarëdo paqartësie që mund të keni ju lutemi na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve në numrat: 038 500 500 & 049 733 322, apo vizitoni degën tonë më të afërt për ju!

Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Investo në bonot e Diasporës përmes Bankës Ekonomike
Investo në bonot e Diasporës përmes Bankës Ekonomike
14.07.2021 | 11:04
Investo në bonot e Diasporës përmes Bankës Ekonomike Banka Ekonomike ka nënshkruar marrëveshjen e
Kampanja e Depozitave --
Kampanja e Depozitave --
06.07.2021 | 16:49
Kampanja e Depozitave Çka mbjell, korr!Depozito në Bankën Ekonomike dhe përfito:• Norma atraktive
Banka Ekonomike me marrëveshje bashkëpunimi me Diamond Residence
Banka Ekonomike me marrëveshje bashkëpunimi me Diamond Residence
06.07.2021 | 09:30
Banka Ekonomike marrëveshje bashkëpunim me Diamond Residence nga Mabetex GroupBëhu me banes të re
Banka Ekonomike marrëveshje me Royal Green Residence
Banka Ekonomike marrëveshje me Royal Green Residence
01.07.2021 | 04:31
Banka Ekonomike marrëveshje me Royal Green Residence 🏡Bëhu me shtëpi të re në Royal Green