Njoftim për ndryshim të Çmimores për persona Fizik dhe Juridik
Njoftim për ndryshim të Çmimores për persona Fizik dhe Juridik
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 24 Prill 2021, çmimorja për disa shërbime do të pësojë ndryshime.
 
Shërbimet/çmimet të cilat do të ndryshohen nga data 24 Prill 2021 janë:
 
•    Mirëmbajtja e llogarisë për OJQ-të
•    Mirembajtja e llogarise për persona juridik
•    Pakot e produkteve/shërbimeve për persona juridik
•    Tarifa për deponime
•    Tarifa për tërheqje në sportele
•    Transferet kombëtare normale dhe me prioritet
•    Deponimi i monedhave metalike
•    Komisioni për blerjen e Letrave me Vlere dhe për kujdestari (Custody fee)
•    Depozitat me afat
 
 Çmimoren e re e gjeni në linkun:https://bit.ly/3f2od6R
Për më shumë informata rreth publikimit të çmimores, ju lutemi vizitoni degën tonë më të afërt për ju, ose kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në numrat e telefonit 038 500 500 dhe 049 733 322.
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë
11.06.2021 | 03:24
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë Ofertë speciale për #AgroKredi deri në 30,000 Euro.✅ Pa
Ofertë për Kredi Hipotekare
Ofertë për Kredi Hipotekare
14.05.2021 | 03:56
Ofertë për Kredi HipotekareBanka Ekonomike në bashkëpunim me kompaninë “Nderimi SHPK” kanë arritur
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking
27.04.2021 | 03:54
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking  Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
17.04.2021 | 09:49
NJOFTIMNjoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se Mbledhja e