Njoftim
Njoftim
 
ORARI I PUNËS
 
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se duke filluar nga data 06/03/2021 në Nëndegën e re, Lagja Mati 1, blloku urbanistik A21, në Prishtinë, do të punohet sipas orarit zyrtarë nga ⏰8:30 deri në ⏰16:30 dhe ditëve të Shtunë nga ⏰9:00 deri në ⏰14:00.

Ndërsa, hapësirat vetëshërbyese 24/7🖥💳 dhe rrjeti i ATM-ve🏧 vazhdojnë të funksionojnë normalisht, në të gjitha lokacionet.
Banka Ekonomike inkurajon të gjithë klientët të reduktojnë sa më shumë frekuentimin e degëve dhe të shfrytëzojnë kanalet tjera alternative të bankimit:
 
💳 Pagesa me kartela të bankës,
💻 Transfere të mjeteve përmes platformës E-banking,
🏦 Tërheqje të mjeteve përmes bankomatëve (ATM-ve).
 
Për më shumë informata ju lutem kontaktoni Qendrën e Thirrjeve në ☎️038 500 500 ose📱049 73 33 22, apo përmes 📧: kujdesindajklientit@bekonomike.com.
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë
11.06.2021 | 03:24
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë Ofertë speciale për #AgroKredi deri në 30,000 Euro.✅ Pa
Ofertë për Kredi Hipotekare
Ofertë për Kredi Hipotekare
14.05.2021 | 03:56
Ofertë për Kredi HipotekareBanka Ekonomike në bashkëpunim me kompaninë “Nderimi SHPK” kanë arritur
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking
27.04.2021 | 03:54
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking  Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
17.04.2021 | 09:49
NJOFTIMNjoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se Mbledhja e