Ofertë për Kredi Hipotekare
Ofertë për Kredi Hipotekare
 Ofertë për Kredi Hipotekare
 
Banka Ekonomike në bashkëpunim me kompaninë “Nderimi SHPK” kanë arritur marrëveshje për financim të blerjes së shtëpive në Lagjen “Panorama Residence”
 
Përmes Kredisë Hipotekare, klientët e Bankës Ekonomike do të mund të financojnë blerjen e shtëpive në Lagjen “Panorama Residence” në Ferizaj.
o   Norma atraktive të interesit
o   Afati i kthimit të kredisë deri në 30 vite
o   Minimumi i pjesëmarrjes 10%
Zgjidhe shtëpinë tënde në Panorama Residence dhe vizito degët e Bankës Ekonomike për të aplikuar për Kredi Hipotekare.
 
Oferta vlen edhe për bashkatdhetarët tanë!
 
Për më shumë informata ju lutem na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve në numrat 038 500 500 & 049 733 322, apo vizitoni njërën nga degët tona.
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë
11.06.2021 | 03:24
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë Ofertë speciale për #AgroKredi deri në 30,000 Euro.✅ Pa
Ofertë për Kredi Hipotekare
Ofertë për Kredi Hipotekare
14.05.2021 | 03:56
Ofertë për Kredi HipotekareBanka Ekonomike në bashkëpunim me kompaninë “Nderimi SHPK” kanë arritur
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking
27.04.2021 | 03:54
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking  Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
17.04.2021 | 09:49
NJOFTIMNjoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se Mbledhja e