Kredi Individuale deri në 35,000 Eur, pa hipotekë
Kredi Individuale deri në 35,000 Eur, pa hipotekë

KREJT BOHEN!

 

Kredi Individuale deri në 35,000 Eur, pa hipotekë, afati i kredisë deri në 15 vjet.

 

Për më shumë informata, vizitoni degën më të afërt, apo na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve 038 500 500 & 049 733 322, apo email adresës: info@bekonomike.com

 

*Target grupi i kësaj kampanje janë të gjithë personat individualë që marrin paga nëpërmjet sistemit bankar në Kosovë. Ndërsa për vlerën e kredisë deri në 35,000 Eur, pa hipotekë mund të aplikojnë vetëm klientët që marrin paga nga buxheti i Kosovës dhe nga Institucionet/Kompanitë publike.

 

Klientët mund të përfitojnë nga kushtet preferenciale të kampanjës duke aktivizuar edhe minimum dy nga shërbimet tjera të më poshtme:

Kredit kartelë, mbitërheqje, e-banking, SMS njoftimin, SMS Info, SMS Top UP.

 

Banka Ekonomike

Mendon për ty!

List of videos
Agro kredi deri në 10.000 Eur
Agro kredi deri në 10.000 Eur
09.10.2020 | 08:31
Sektori i bujqësisë është një nga shtyllat kryesore të zhvillimit ekonomik të vendit. Në kuadër të
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të jashtëzakonshme të Kuvendit të Aksionarëve të  Bankës Ekonomike
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të jashtëzakonshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
05.10.2020 | 07:45
NJOFTIM Njoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se Mbledhja e
Kredi biznesi apo lizing për pajisje shëndetësore deri në 60,000 EUR
Kredi biznesi apo lizing për pajisje shëndetësore deri në 60,000 EUR
02.10.2020 | 03:05
Sistemi shëndetësor është një nga shtyllat kryesore të një shoqërie dhe pandemia e theksoj edhe një
Merr Kredi bujqësore deri në 60,000 Euro, pa hipotekë
Merr Kredi bujqësore deri në 60,000 Euro, pa hipotekë
25.09.2020 | 09:39
Merr Kredi bujqësore deri në 60,000 Euro pa hipotekë:Afati deri në 60 muajDeri në 6 muaj grejs