Bëhu me veturë të re përmes Bankës Ekonomike
Bëhu me veturë të re përmes Bankës Ekonomike
Banka Ekonomike në bashkëpunim me partnerët Porsche Kosova, Kompania e sigurimeve Siguria dhe Shield Brokers lanson kampanjën më të re për blerje të veturës përmes lizingut të Bankës Ekonomike.
 
Start & GO!
 
Prej 5.50 Euro/në ditë
Kasko – FALAS për vitin e parë
Regjistrimi i parë dhe TPL – FALAS
Mundësi që pagesën ta filloni pas 3 muajve!
Afati i kredisë: deri në 6 vite
Norma e vjetore e interesit: duke filluar nga 5.99%
Norma efektive e interesit: 6.20%
Shpenzimet administrative: 1%
Maturiteti maksimal: deri në 6 vite
Pjesëmarrja: deri në 20%
 
Target grupi i kësaj kampanje do të jenë klientët individualë, klientët e biznesve të vogla dhe të mesme si dhe klientët e korporatave.
 
*Nëse aplikohet grejs periudha, atëherë norma efektive e interesit është e ndryshueshme!
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Ofertë për Kredi Hipotekare deri në 30 vite
Ofertë për Kredi Hipotekare deri në 30 vite
22.09.2020 | 02:26
Ofertë për Kredi Hipotekare deri në 30 vite  Ju ëndërroni, ne e bëjmë realitet!Kredi hipotekare me
Kampanja e biznesit 60,000 Eur /60 muaj
Kampanja e biznesit 60,000 Eur /60 muaj
18.09.2020 | 03:41
Kampanja biznes
Blej banesën e ëndrrave në Diamond Residence përmes Bankës Ekonomike
Blej banesën e ëndrrave në Diamond Residence përmes Bankës Ekonomike
01.07.2020 | 07:54
Banka Ekonomike në bashkëpunim me Diamond Residence nga Mabetex Group ju sjellin përsosshmërinë dhe
Bëhu me veturë të re përmes ofertës së lizingut të Bankës Ekonomike
Bëhu me veturë të re përmes ofertës së lizingut të Bankës Ekonomike
16.06.2020 | 01:42
Bëhu me veturë të re përmes ofertës së lizingut të Bankës EkonomikeBanka Ekonomike në bashkëpunim