KREDI INDIVIDUALE DERI NË 50,000 EURO, PA HIPOTEKË
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 50,000 EURO, PA HIPOTEKË
Një dëshirë e realizuar me Kredi Individuale deri në 50,000 Euro, PA HIPOTEKË, me afat të kredisë deri në 15 vjet!
 
Për më shumë informata, vizitoni degën më të afërt, apo na kontaktoni përmes Qendrës së Thirrjeve 038 500 500 & 049 733 322, apo email adresës: info@bekonomike.com
 
Apliko online: https://bit.ly/3kERJPG
 
*Të gjithë personat individ të cilët marrin paga nëpërmjet sistemit bankar në Kosovë mund të aplikojnë për këtë kampanjë. Ndërsa për vlerën e kredisë deri në 50,000 Euro, pa hipotekë mund të aplikojnë vetëm klientët që marrin paga nga buxheti i Kosovës dhe nga Institucionet/Kompanitë publike, si dhe kompanitë private.
 
Klientët mund të përfitojnë nga kushtet preferenciale të kampanjës nëse aktivizojnë edhe minimum dy nga shërbimet tjera të më poshtme:

    Kredit kartelë
    Mbitërheqje
    E-Banking
    SMS Njoftimin
    SMS Info & SMS Top UP.
    Pako atratkive të llogarive
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë
11.06.2021 | 03:24
Agro Kredi deri në 30,000 Euro, pa hipotekë Ofertë speciale për #AgroKredi deri në 30,000 Euro.✅ Pa
Ofertë për Kredi Hipotekare
Ofertë për Kredi Hipotekare
14.05.2021 | 03:56
Ofertë për Kredi HipotekareBanka Ekonomike në bashkëpunim me kompaninë “Nderimi SHPK” kanë arritur
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking
27.04.2021 | 03:54
Njoftim për lansim të platformës së re të E-banking  Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
17.04.2021 | 09:49
NJOFTIMNjoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se Mbledhja e