BANKA EKONOMIKE MBËSHTET IFTARIN NGA SHOQATA E BIZNESMENËVE DHE ZEJTARËVE - ESNAF
BANKA EKONOMIKE MBËSHTET IFTARIN NGA SHOQATA E BIZNESMENËVE DHE ZEJTARËVE - ESNAF
 

Prizren 23.07.2013

Banka Ekonomike ofron mundësi të shumta bashkëpunimi për të gjitha kompanitë vendore me theks të veçantë përkrahë bizneset të vogla dhe të mesme në mbarë Kosovën.

Së fundi, Banka Ekonomike ka përkrahur organizimin e iftarit tradicional të mbajtur me datë 23.07.2013, eveniment ky i organizuar nga shoqata e Biznesmenëve dhe Zejtarëve - Esnaf në Prizren.

Në këtë iftar ishin të pranishëm rreth 500 pjesëmarrës afarist e zejtar nga Prizreni dhe mysafir të ftuar.

Organizatorët i shprehën mirënjohje të veçantë Bankës Ekonomike për mbështetjen e ofruar duke theksuar se ky partneritet do të ofroj mundësi të reja për afaristët anëtar të Esnafit.

Me këtë rast Banka Ekonomike dhe stafi i saj i përkushtuar urojnë të gjithë besimtarët e fesë islame në Kosovë muajin e shenjtë të Ramazanit. 

List of videos
Announcement
Announcement
25.04.2020 | 06:50
Dear clients and citizens, In order to properly inform and to further avoid possible concerns of
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje me Vala
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje me Vala
06.11.2015 | 12:27
Banka Ekonomike, në vazhdën e ofertave, shërbimeve atraktive dhe fleksibile për klientët e saj si
Kredi Biznesi
Kredi Biznesi
06.11.2015 | 12:25
Keni biznes dhe qarkulloni përmes bankës? Përfitoni tarifën për transaksione ndërkombëtare deri në
Oferta Vazhdon - Kredi individuale deri në 30,000 Eur, pa hipotekë
Oferta Vazhdon - Kredi individuale deri në 30,000 Eur, pa hipotekë
06.11.2015 | 12:21
Nga kjo ofertë ju poashtu do të përfitoni: Mbitërheqje, Flexi Kartelë, SMS Top-up, SMS Banking, SMS