Announcement
Announcement
25.04.2020 | 06:50
Dear clients and citizens, In order to properly inform and to further avoid possible concerns of
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje me Vala
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje me Vala
06.11.2015 | 12:27
Banka Ekonomike, në vazhdën e ofertave, shërbimeve atraktive dhe fleksibile për klientët e saj si
Kredi Biznesi
Kredi Biznesi
06.11.2015 | 12:25
Keni biznes dhe qarkulloni përmes bankës? Përfitoni tarifën për transaksione ndërkombëtare deri në
Oferta Vazhdon - Kredi individuale deri në 30,000 Eur, pa hipotekë
Oferta Vazhdon - Kredi individuale deri në 30,000 Eur, pa hipotekë
06.11.2015 | 12:21
Nga kjo ofertë ju poashtu do të përfitoni: Mbitërheqje, Flexi Kartelë, SMS Top-up, SMS Banking, SMS
BANKA EKONOMIKE HAPI SPORTELIN E RI DOGANOR "FITORJA" NË FERIZAJ
BANKA EKONOMIKE HAPI SPORTELIN E RI DOGANOR "FITORJA" NË FERIZAJ
04.11.2015 | 06:05
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se është hapur sporteli i ri në Terminalin e Mbrendshëm
BANKA EKONOMIKE MBËSHTET IFTARIN NGA SHOQATA E BIZNESMENËVE DHE ZEJTARËVE - ESNAF
BANKA EKONOMIKE MBËSHTET IFTARIN NGA SHOQATA E BIZNESMENËVE DHE ZEJTARËVE - ESNAF
04.11.2015 | 06:03
Prizren 23.07.2013Banka Ekonomike ofron mundësi të shumta bashkëpunimi për të gjitha kompanitë
OFERTË ATRAKTIVE NGA BANKA EKONOMIKE NË BASHKËPUNIM ME NARTEL
OFERTË ATRAKTIVE NGA BANKA EKONOMIKE NË BASHKËPUNIM ME NARTEL
04.11.2015 | 06:01
Dëshironi banesën tuaj? Dëshironi të jetoni sa më afër qendrës? Dëshironi banesë të kualitetit më
BANKA EKONOMIKE VENDOSI ATM-IN E RI NË HANI ELEZIT
BANKA EKONOMIKE VENDOSI ATM-IN E RI NË HANI ELEZIT
19.10.2015 | 03:39
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se është vendosur ATM-i i ri në Hani Elezit rruga “Adem
BANKA EKONOMIKE VENDOSI ATM-IN E RI NË PRISHTINË
BANKA EKONOMIKE VENDOSI ATM-IN E RI NË PRISHTINË
19.10.2015 | 03:39
Banka Ekonomike i njofton të gjithë klientët se është vendosur ATM-i i ri në rrugën Ilir Konushevci
Loan Calculator
Shkruaj Shumën
Numri i muajve
Interesi mujorë në %
Këtu përfshihet edhe taksa shtetërore (tatimi në fitim) që është e ndryshueshme në bazë të rregulloreve të qeverisë që për momentin është 10%
Deposit Calculator
Shkruaje shumën
Zgjedhe periudhën
Interesi vjetorë
Këtu nuk përfshihet tatimi në burim e rregulluar në bazë të ligjeve tatimore të aplikueshme në Republikën e Kosovës, si dhe aktet e tjera administrative që janë në fuqi, ashtu siç janë dhe siç mund të ndryshojnë në të ardhmen. Norma aktuale e aplikuar nga ATK, për të ardhurat nga interesi është (10%) nga interesi bruto i fituar.
Euro
Blerja
Shitja
USD
1.1051
1.0651
GBP
0.8615
0.8215
CHF
0.9865
0.9465
Note: Foreign exchange rates shown on the website of the Bank may vary during the day, so if there is discrepancy of foreign exchange rates presented on the website, rates ......