Kredi -Mikro Biznes
Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike
Kushtet e përgjithshme të afarizmit të Bankës Ekonomike
12.05.2022 | 02:10
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 13 Qershor 2022, Kushtet
Fillo karrierën në Bankën Ekonomike!
Fillo karrierën në Bankën Ekonomike!
06.05.2022 | 04:24
Fillo karrierën në Bankën Ekonomike!Nëse ju doni të filloni një karrierë me një Bankë me mundësi
Njoftim për ndryshim të Çmimores zyrtare të Bankës
Njoftim për ndryshim të Çmimores zyrtare të Bankës
21.04.2022 | 02:00
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët e saj se duke filluar nga data 26 Maj 2022, çmimorja për
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
Njoftim për mbajtje të Mbledhjës së Përgjithshme të Kuvendit të Aksionarëve të Bankës Ekonomike
11.04.2022 | 12:10
NJOFTIM Njoftohen të gjithë aksionarët e Bankës Ekonomike Sh.A., Prishtinë, se mbledhja e
Kampanja e depozitave -
Kampanja e depozitave -
21.03.2022 | 02:08
Mos i le kursimet me nejtë, fito edhe tu flejt! Afatizo deri në 3 vjet dhe përfito normë efektive
Lizing për financimin e veturave
Lizing për financimin e veturave
15.11.2021 | 04:24
Veturë t’vogël, veturë t’madhe, t’re apo t’perdorur Hala tu menu a ? Merr oferten e marume veq per
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 15,000 EUR
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 15,000 EUR
04.11.2021 | 01:44
KREDI INDIVIDUALE DERI NË 15,000 EURO, PA HIPOTEKË Ndrysho gjërat për të mirë! Merr kredi
Agro Kredi deri në 50,000 Euro, pa hipotekë
Agro Kredi deri në 50,000 Euro, pa hipotekë
28.10.2021 | 03:32
Agro Kredi deri në 50,000 Euro, pa hipotekë Ofertë speciale për #AgroKredi deri në 50,000 Euro.✅ Pa
Kredi Biznesi deri në 150,000 Euro, pa hipotekë
Kredi Biznesi deri në 150,000 Euro, pa hipotekë
22.10.2021 | 04:09
Kredi Biznesi deri në 150,000 Euro, pa hipotekë Kushte preferenciale të interesit Procedurë e
Analist Kredie për NVM dhe Mikro Biznese
Analist Kredie për NVM dhe Mikro Biznese KONKURS PËR VEND TË LIRË PUNEBanka Ekonomike, Zyra Qendrore shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës:Analist Kredie për NVM dhe Mikro BizneseDega
NJOFTIM PËR SHITJE PUBLIKE TË PALUAJTSHMËRISËProna  20-VD
NJOFTIM PËR SHITJE PUBLIKE TË PALUAJTSHMËRISËProna 20-VD NJOFTIM PËR SHITJE PUBLIKE TË PALUAJTSHMËRISËBanka Ekonomike Sh.A. Prishtinë, njofton të gjitha palët e interesuara se ka vënë në shitje paluajtshmërinëe saj
NJOFTIM PËR SHITJE PUBLIKE TË PALUAJTSHMËRISË Prona 19-HR
NJOFTIM PËR SHITJE PUBLIKE TË PALUAJTSHMËRISË Prona 19-HR NJOFTIM PËR SHITJE PUBLIKE TË PALUAJTSHMËRISËBanka Ekonomike Sh.A. Prishtinë, njofton të gjitha palët e interesuara se ka vënë në shitje paluajtshmërinëe saj
NJOFTIM PËR SHITJE PUBLIKE TË PALUAJTSHMËRISË Prona 18-NTP-A
NJOFTIM PËR SHITJE PUBLIKE TË PALUAJTSHMËRISË Prona 18-NTP-A NJOFTIM PËR SHITJE PUBLIKE TË PALUAJTSHMËRISËBanka Ekonomike Sh.A. Prishtinë, njofton të gjitha palët e interesuara se ka vënë në shitje paluajtshmërinëe saj
NJOFTIM PËR SHITJE PUBLIKE TË PALUAJTSHMËRISË Prona 17-ED
NJOFTIM PËR SHITJE PUBLIKE TË PALUAJTSHMËRISË Prona 17-ED NJOFTIM PËR SHITJE PUBLIKE TË PALUAJTSHMËRISËBanka Ekonomike Sh.A. Prishtinë, njofton të gjitha palët e interesuara se ka vënë në shitje paluajtshmërinëe saj
NJOFTIM PËR SHITJE PUBLIKE TË PALUAJTSHMËRISËProna 14-AF
NJOFTIM PËR SHITJE PUBLIKE TË PALUAJTSHMËRISËProna 14-AF NJOFTIM PËR SHITJE PUBLIKE TË PALUAJTSHMËRISËBanka Ekonomike Sh.A. Prishtinë, njofton të gjitha palët e interesuara se ka vënë në shitje paluajtshmërinëe saj
NJOFTIM PËR SHITJE PUBLIKE TË PALUAJTSHMËRISË Prona 13-AF
NJOFTIM PËR SHITJE PUBLIKE TË PALUAJTSHMËRISË Prona 13-AF NJOFTIM PËR SHITJE PUBLIKE TË PALUAJTSHMËRISËBanka Ekonomike Sh.A. Prishtinë, njofton të gjitha palët e interesuara se ka vënë në shitje paluajtshmërinëe saj
Kalkulatori i Kredive
Shkruaj shumën
Numri i muajve
Interesi vjetor
Kalkulatori i Depozitave
Shkruaje shumën
Zgjedhe periudhën
Interesi vjetor
Këtu nuk përfshihet tatimi në burim e rregulluar në bazë të ligjeve tatimore të aplikueshme në Republikën e Kosovës, si dhe aktet e tjera administrative që janë në fuqi, ashtu siç janë dhe siç mund të ndryshojnë në të ardhmen. Norma aktuale e aplikuar nga ATK, për të ardhurat nga interesi është (10%) nga interesi bruto i fituar.
Euro
Blerja
Shitja
USD
1.0952
1.0552
GBP
0.8704
0.8304
CHF
1.0502
1.0102
Shënim: Normat e këmbimit valutor të paraqitura në web faqen e Bankës mund të ndryshojnë gjatë ditës, andaj nëse keni mospërputhje të normave të këmbimit valutor të paraqitura në web faqe, normat e ...