Obavestenje
Obavestenje
25.04.2020 | 07:09
Poštovani klijenti i građani, Kako bismo pravilno informisali i izbegli moguće zabrinutosti naših
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore
02.11.2016 | 04:00
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore Banka
Panairi i Produkteve, Bujqësore dhe Agroindustriale
Panairi i Produkteve, Bujqësore dhe Agroindustriale
30.09.2016 | 02:30
Banka Ekonomike është duke marr pjesë në Panairin e Produkteve, Bujqësore dhe Agroindustriale të
Banka Ekonomike sponzor i artë i aksionit humanitar “Let’s Dance”
Banka Ekonomike sponzor i artë i aksionit humanitar “Let’s Dance”
24.09.2016 | 00:00
Banka Ekonomike si sponzor i artë edhe këtë vit mbështeti aksionin humanitar “Let’s Dance” të
Kredia Individuale deri në 5000 Eur
Kredia Individuale deri në 5000 Eur
14.09.2016 | 12:00
Kredi Individuale deri në 5,000 Eur, pa bashkëhuamarrës, pa kolateral dhe vetëm me kontratë pune,
Rialokimi i bankomatit
Rialokimi i bankomatit
31.08.2016 | 03:53
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se ka rialokuar bankomatin i cili gjendet te Pallati i
Realizoni qëllimin tuaj
Realizoni qëllimin tuaj
31.08.2016 | 03:38
Realizoni qëllimin tuaj duke blerë shtëpinë apo banesën që gjithmonë e keni ëndërruar me kredi
Njoftim për klientë
Njoftim për klientë
09.06.2016 | 12:24
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se ka zgjeruar rrjetin e bankomatëve me vendosjen e
Kurse me Bankën Ekonomike - Kampanja e Depozitave
Kurse me Bankën Ekonomike - Kampanja e Depozitave
09.06.2016 | 12:02
Për të nesërme të sigurt, kurse me Bankën Ekonomike dhe fito përmes normave atraktive të interesit
Koordinator i Shitjes për Individë
Koordinator i Shitjes për Individë KONKURS PËR VEND TË LIRË PUNEBanka Ekonomike, Zyra Qendrore shpall konkurs për plotësimin e vendit të punës:Koordinator i Shitjes për Individë  (1 vend
Trenutno nema oglasa za posao.
Trenutno nema oglasa za posao. Trenutno nema oglasa za posao.
Kalkulatori i Kredive
Shkruaj shumën
Numri i muajve
Interesi mujor
Kalkulatori i Depozitave
Shkruaje shumën
Zgjedhe periudhën
Interesi vjetor
Këtu nuk përfshihet taksa shtetërore (tatimi në fitim) që është e ndryshueshme në bazë të rregulloreve të qeverisë që për momentin është 10%
Euro
Blerja
Shitja
USD
1.0894
1.0494
GBP
0.8658
0.8258
CHF
0.9757
0.9357
Napomena: Stope razmene valuta prikazane na sajtu Banke mogu da variraju u toku dana, tako da ako imate neslaganje deviznih kurseva predstavljene na veb stranici, ponuđeni kursevi preko filijala ...