Momentalisht nuk ka ndonjë shpallje për punë.
Koordinator i Shitjes për Individë
30.08.2017 | 08:20
KONKURS PËR VEND TË LIRË PUNEBanka Ekonomike, Zyra Qendrore shpall konkurs për plotësimin e vendit të punës:Koordinator i Shitjes për Individë  (1 vend pune)Dega PrishtinëDetyrat dhe përgjegjësitë :
Trenutno nema oglasa za posao.
04.12.2015 | 04:36
Trenutno nema oglasa za posao.