Njoftim për klientë
Njoftim për klientë
Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se ka zgjeruar rrjetin e bankomatëve me vendosjen e bankomatit të ri në Prishtinë, te rrethi kryesor, afër Pompës "Illyrian". Numri i bankomatëve në Bankën tonë tani është 54.
 
Me vendosjen e këtij bankomati, klientët do të kenë qasje në llogaritë e tyre 24 orë në ditë, çdo ditë të javës. Ky hap konfirmon misionin e bankës për të ofruar shërbime të shpejta dhe cilësore për klientët tanë.
 
Ju mirëpresim!
List of videos
Obavestenje
Obavestenje
25.04.2020 | 07:09
Poštovani klijenti i građani, Kako bismo pravilno informisali i izbegli moguće zabrinutosti naših
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore
02.11.2016 | 04:00
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshjen e garancisë me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore Banka
Panairi i Produkteve, Bujqësore dhe Agroindustriale
Panairi i Produkteve, Bujqësore dhe Agroindustriale
30.09.2016 | 02:30
Banka Ekonomike është duke marr pjesë në Panairin e Produkteve, Bujqësore dhe Agroindustriale të
Banka Ekonomike sponzor i artë i aksionit humanitar “Let’s Dance”
Banka Ekonomike sponzor i artë i aksionit humanitar “Let’s Dance”
24.09.2016 | 00:00
Banka Ekonomike si sponzor i artë edhe këtë vit mbështeti aksionin humanitar “Let’s Dance” të