Vazhdojmë me Rekrutimin e Praktikantëve!
20.07.2023 | 01:55

Vazhdojmë me Rekrutimin e Praktikantëve në Bankën Ekonomike!

 

Nëse ju doni të filloni një karrierë me një Bankë me mundësi zhvillimi profesional përmes programeve të trajnimit, punës praktike dhe orientimit të karrierës, atëherë ne ju inkurajojmë të zgjedhni Bankën Ekonomike!

 
 

 Apliko tani për punë praktike përmes KosovoGenu:

                     https://kosovogenu.com/jobs/64b7c9cc6bece72618442901

 

Aplikimi për punë praktike do të jetë i hapur deri më 18 Gusht 2023!

 

Ju mirëpresim!