OFERTË ATRAKTIVE NGA BANKA EKONOMIKE NË BASHKËPUNIM ME NARTEL
OFERTË ATRAKTIVE NGA BANKA EKONOMIKE NË BASHKËPUNIM ME NARTEL
 

Dëshironi banesën tuaj? Dëshironi të jetoni sa më afër qendrës? Dëshironi banesë të kualitetit më të lartë? Dhe të gjitha këto dëshironi t'i paguani gradualisht në baza mujore për shumë vite?Banka Ekonomike në bashkëpunim me kompaninë  Nartel kanë kënaqësinë të ju informojnë për ofertën më të re dhe më atraktive në treg. 


Si kurrë më parë, Nartel ofron banesa në qendër të Prishtinës, të financuara përmes Bankës Ekonomike me interes tejet të ulët, e mundësuar të paguhet për një periudhë deri në 20 vite.

Banesat janë pjesë e "Nartel Center", afër lagjës Pejton.


Për më shumë informata rreth kushteve të kredisë, ju lutemi të na vizitoni në njërën nga degët tona, apo telefononi në +381 (0) 38 22 53 53 / +386 (0) 49 73 33 22.Ju mirëpresim!

List of videos
Announcement
Announcement
25.04.2020 | 06:50
Dear clients and citizens, In order to properly inform and to further avoid possible concerns of
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje me Vala
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje me Vala
06.11.2015 | 12:27
Banka Ekonomike, në vazhdën e ofertave, shërbimeve atraktive dhe fleksibile për klientët e saj si
Kredi Biznesi
Kredi Biznesi
06.11.2015 | 12:25
Keni biznes dhe qarkulloni përmes bankës? Përfitoni tarifën për transaksione ndërkombëtare deri në
Oferta Vazhdon - Kredi individuale deri në 30,000 Eur, pa hipotekë
Oferta Vazhdon - Kredi individuale deri në 30,000 Eur, pa hipotekë
06.11.2015 | 12:21
Nga kjo ofertë ju poashtu do të përfitoni: Mbitërheqje, Flexi Kartelë, SMS Top-up, SMS Banking, SMS