Kredi Biznesi
Kredi Biznesi
Keni biznes dhe qarkulloni përmes bankës?
 
Përfitoni tarifën për transaksione ndërkombëtare deri në 50% më lirë, dhe shfrytëzoni mundësitë për mbitërheqje deri në 150% të qarkullimit me kohëzgjatje deri në 24 muaj.
 
Ju poashtu do të përfitoni:
  • E-Banking (aktivizimi falas)
  • SMS Banking
  • Flexi Kartelë – (Master Kredit Kartelë) me të cilën mund të paguani deri në 18 këste
    - pa provizion
    - fitoni bonus
List of videos
Announcement
Announcement
25.04.2020 | 06:50
Dear clients and citizens, In order to properly inform and to further avoid possible concerns of
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje me Vala
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje me Vala
06.11.2015 | 12:27
Banka Ekonomike, në vazhdën e ofertave, shërbimeve atraktive dhe fleksibile për klientët e saj si
Kredi Biznesi
Kredi Biznesi
06.11.2015 | 12:25
Keni biznes dhe qarkulloni përmes bankës? Përfitoni tarifën për transaksione ndërkombëtare deri në
Oferta Vazhdon - Kredi individuale deri në 30,000 Eur, pa hipotekë
Oferta Vazhdon - Kredi individuale deri në 30,000 Eur, pa hipotekë
06.11.2015 | 12:21
Nga kjo ofertë ju poashtu do të përfitoni: Mbitërheqje, Flexi Kartelë, SMS Top-up, SMS Banking, SMS