Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje me Vala
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje me Vala
Banka Ekonomike, në vazhdën e ofertave, shërbimeve atraktive dhe fleksibile për klientët e saj si dhe përcjelljes së avancimeve teknologjike, sot nënshkroi marrëveshjen me Z. Agron Mustafa Drejtorin Menaxhues të Vala për rimbushjen e telefonave mobil thjesht dhe lehtë vetëm përmes një SMS.
 
Ndër të tjera, Drejtoresha Ekzekutive e Bankës Ekonomike me rastin e nënshkrimit të kësaj marrëveshje tha: Duke pas parasysh përkushtimin e vazhdueshëm të Bankës Ekonomike për ofrimin e shërbimeve moderne dhe të avancuara në treg, ne sot po bëjmë edhe një hap drejt modernizimit të shërbimeve tona, dhe kështu së bashku me Z. Mustafa ne sot po nënshkruajmë një marrëveshje e cila është në interes të klientëve të Bankës dhe Valës, kjo marrëveshje ndër të tjera i mundëson klientëve tanë që përmes llogarisë në Bankën Ekonomike me vetëm një SMS të mund të rimbushin telefonat e tyre mobil, apo edhe të ju dërgojnë mbushje të tjerëve.
 
Ky shërbim kursen kohën dhe rrit fleksibilitetin tuaj.
 
Banka Ekonomike
Mendon për ty!
List of videos
Announcement
Announcement
25.04.2020 | 06:50
Dear clients and citizens, In order to properly inform and to further avoid possible concerns of
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje me Vala
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje me Vala
06.11.2015 | 12:27
Banka Ekonomike, në vazhdën e ofertave, shërbimeve atraktive dhe fleksibile për klientët e saj si
Kredi Biznesi
Kredi Biznesi
06.11.2015 | 12:25
Keni biznes dhe qarkulloni përmes bankës? Përfitoni tarifën për transaksione ndërkombëtare deri në
Oferta Vazhdon - Kredi individuale deri në 30,000 Eur, pa hipotekë
Oferta Vazhdon - Kredi individuale deri në 30,000 Eur, pa hipotekë
06.11.2015 | 12:21
Nga kjo ofertë ju poashtu do të përfitoni: Mbitërheqje, Flexi Kartelë, SMS Top-up, SMS Banking, SMS