BANKA EKONOMIKE VENDOSI ATM-IN E RI NË HANI ELEZIT
BANKA EKONOMIKE VENDOSI ATM-IN E RI NË HANI ELEZIT


Banka Ekonomike njofton të gjithë klientët se është vendosur ATM-i i ri në Hani Elezit rruga “Adem Jashari”. Me vendosjen e këtij ATM-i klientët do të kenë qasje 24 orë në ditë, çdo ditë të javës dhe do të mund të kryejnë shërbime bankare.  Ky hap është njëri prej zotimeve të bankës për të ofruar shërbime të shpejta dhe cilësore për klientët. Duke vazhduar të mbetemi besnik ndaj klientëve tanë, ritheksojmë angazhimin maksimal në vazhdimësinë dhe përmirësimin e shërbimeve të ofruara nga ne.


Për çdo informacion shtesë apo detaje tjera, ju mund të vizitoni njërën nga degët më të afërta të Bankës Ekonomike, ose të thirrni në Qendrën e Thirrjeve në 038 22 53 53.


Ju Mirëpresim!


List of videos
Announcement
Announcement
25.04.2020 | 06:50
Dear clients and citizens, In order to properly inform and to further avoid possible concerns of
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje me Vala
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje me Vala
06.11.2015 | 12:27
Banka Ekonomike, në vazhdën e ofertave, shërbimeve atraktive dhe fleksibile për klientët e saj si
Kredi Biznesi
Kredi Biznesi
06.11.2015 | 12:25
Keni biznes dhe qarkulloni përmes bankës? Përfitoni tarifën për transaksione ndërkombëtare deri në
Oferta Vazhdon - Kredi individuale deri në 30,000 Eur, pa hipotekë
Oferta Vazhdon - Kredi individuale deri në 30,000 Eur, pa hipotekë
06.11.2015 | 12:21
Nga kjo ofertë ju poashtu do të përfitoni: Mbitërheqje, Flexi Kartelë, SMS Top-up, SMS Banking, SMS