BANKA EKONOMIKE VENDOSI ATM-IN E RI NË PRISHTINË
BANKA EKONOMIKE VENDOSI ATM-IN E RI NË PRISHTINË


Banka Ekonomike i njofton të gjithë klientët se është vendosur ATM-i i ri në rrugën Ilir Konushevci p.n. në Prishtinë

Klientët do të kenë mundësi ti kryejnë shërbimet bankare duke u mundësuar qasje në llogarit e tyre 24/7 orë në ditë .

Në kuadër të zhvillimit këtë vit prioritet do i japim zgjerimit të rrjetit të ATM -ave në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.  

Për çdo informacion shtesë apo detaje tjera, ju mund të vizitoni njërën nga degët më të afërta të Bankës Ekonomike,  të thirrni në Qendrën e Thirrjeve në 038 22 53 53 ose të klikoni në web faqen www.bekonomike.com .

Ju Mirëpresim!

 

List of videos
Announcement
Announcement
25.04.2020 | 06:50
Dear clients and citizens, In order to properly inform and to further avoid possible concerns of
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje me Vala
Banka Ekonomike nënshkruan marrëveshje me Vala
06.11.2015 | 12:27
Banka Ekonomike, në vazhdën e ofertave, shërbimeve atraktive dhe fleksibile për klientët e saj si
Kredi Biznesi
Kredi Biznesi
06.11.2015 | 12:25
Keni biznes dhe qarkulloni përmes bankës? Përfitoni tarifën për transaksione ndërkombëtare deri në
Oferta Vazhdon - Kredi individuale deri në 30,000 Eur, pa hipotekë
Oferta Vazhdon - Kredi individuale deri në 30,000 Eur, pa hipotekë
06.11.2015 | 12:21
Nga kjo ofertë ju poashtu do të përfitoni: Mbitërheqje, Flexi Kartelë, SMS Top-up, SMS Banking, SMS