Ditët e Agrobiznesit
Ditët e Agrobiznesit
Në kuadër të "Ditëve të Agrobiznesit 2017” në Gjakovë, si aktivitet përmbyllës i tri ditëve, sot është duke u mbajtur Panairi tradicional i Gjedhit në Fshatin Korenicë.
 
Në ditët e agrobiznesit 2017 janë organizuar sesionet plenare të prezentimeve dhe punëtorive në sektorin e Bletarisë dhe sektorin e Blegtorisë.
 
Banka Ekonomike sponzoroi këtë aktivitet duke mbështetur në vazhdimësi aktivitetet që vëjnë në theks agrobiznesin, sektor i cili bartë zhvillimin e
 
përgjithshëm ekonomik të vendit.
 
 
 
List of videos
Obavestenje
Obavestenje
25.04.2020 | 07:09
Poštovani klijenti i građani, Kako bismo pravilno informisali i izbegli moguće zabrinutosti naših
Ditët e Agrobiznesit
Ditët e Agrobiznesit
07.06.2017 | 14:12
Në kuadër të "Ditëve të Agrobiznesit 2017” në Gjakovë, si aktivitet përmbyllës i tri ditëve, sot
Ditët e Agrobiznesit 2017
Ditët e Agrobiznesit 2017
03.06.2017 | 12:00
Banka Ekonomike po merr pjesë në “Ditët e Agrobiznesit 2017 ", i cili mbahet nga data 01 Qershori
Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve
Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve
01.06.2017 | 00:00
Fëmijët janë vatër e dashurisë të mbushur me çiltërsi, mrekullia e tyre qëndron në pafajësi,